Cum sa incarci filmulete pe iPod

Unelte articol

Daca detii un iPod Touch, iPod Classic sau iPod Nano, poti sa pui diverse filmulete sau videoclipuri pe acesta. Aici poti afla cum anume sa faci acest lucru.

Pasi

 1. 1

  Poti cumpara direct de pe iTunes. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe magazinul de la iTunes, sa cumperi videoclipul sau filmuletul, sa iti conectezi iPodul la calculator si sa copiezi filmuletul pe iPod.

 2. 2

  Daca ai pe calculator filmulete, dar de diferite formate, trebuie sa stii cum sa faci sa schimbi formatul. Un iPod poate reda filma in format de .mp4, .mp4 sau .mov. Pentru a copia filmulete de alte formate pe iPod, trebuie sa le schimbi formatul.

  Acest lucru il poti face cu diverse programe care te ajuta sa convertesti diverse filmulete, schimbandu-le formatul. Daca ai Windows, unele dintre acele programe pot fi Videora, PQDVD, 3Gp Convert sau Leawo Free iPod Converter.

 3. 3

  Daca folosesti un sistem de operare MAC OSX, atunci poti folosi Quick Time Pro.

 4. 4

  Odata ce ai schimbat formatul de la filmuletul pe care vrei sa il pui pe iPod, tot ce trebuie sa faci este sa il importi pe iPod folosindu-te de programul iTunes.

Previous postCum sa cuceresti un baiat care are deja prietena Next postCum sa ierti pe cineva

Related Posts

Posteaza un comentariu


close