Cum sa imbini doua fisiere de format PDF

Unelte articol

Daca vrei sa organizezi cateva documente PDF, sau vrei sa le pui intr-un singur document PDF, atunci citeste acest articol pentru a afla cum anume poti face acest lucru.

Pasi

 1. 1

  Instaleaza o versiune completa de la Adobe Acrobat Reader. Acest lucru este necesar pentru a putea sa folosesti toate optiunile si toate comenzile.

 2. 2

  Apasa pe butonul „Create PDF” din bara de comenzi. Daca nu gasesti acel buton, atunci mergi la View -> Task Buttons -> Show All Task Buttons.

 3. 3

  Apasa pe butonul „From Multiple Files” din meniu. Acest lucru iti va permite sa selectezi mai multe fisiere de format PDF din computerul tau si sa le unesti intr-un singur fisier PDF.

 4. 4

  In casuta care ti se deschide, apasa pe butonul „Browse”. Cauta in calculatorul tau fisierele pe care vrei sa le unesti. Odata ce selectezi un fisier, acesta ti se ma muta in lista din dreapta.

 5. 5

  Ordoneaza fisierele. Odata ce ai selectat toate fisierele pe care vrei sa le unesti, foloseste-te de butoanele „Move Up” si „Move Down” pentru a schimba ordinea fisierelor. Astfel, vei putea sa iti pui in ordine fisierele selectate.

 6. 6

  Apasa pe butonul „OK”. Astfel, fisierele selectate se vor contopi intr-un singur fisier PDF. Odata ce ai facut acest lucru, apasa pe butonul „Save As”. Acest lucru iti va permite sa salvezi fisierul nou format unde vrei pe calculatorul tau.

Previous postCum sa il faci pe prietenul tau sa te sarute Next postCum sa imbratisezi o fata

Related Posts

Posteaza un comentariu


close