Cum sa inveti Excel

Unelte articol

Excel este un program esetial in organizarea datelor si crearea de tabele. Este un intrument esential pentru companii pentru a analiza informatii si a lua decizii.

Pasi

 1. 1

  Deschide programul pe calculatorul tau. Iti va aparea o pagina alba. Joacate cu programul scriind date in celulele libere. Pentru o intelegere rapida a programului, unii incep direct prin a lucra in el.

 2. 2

  Viziteaza siteul Microsoft Office pentru o lista de manuale de folosire si demouri (Vezi la Resources). Vei primi astfel instructiuni ‘pas cu pas’ despre cum sa utilizezi Excel.

 3. 3

  auta carti care sa iti arate diferitele functii din Excel. „Microsoft Office Excel 2003 Step by Step” de Curtis Frye, „Excel 2003 Bible” de John Walkenbach, and „Excel 2003 for Dummies” de Greg Harvey sunt carti excelente de instruire. Le poti gasi pe Amazon sau www.powells.com.

 4. 4

  Fa un curs (online sau nu) Pentru persoane care nu sunt foarte familiarizate cu un calculator sau care invata mai bine dupa instructiuni, aceasta este cea mai recomandata alegere.

 5. 5

  Exerseaza pe un tutorial gratis online. Poti accesa www.baycongroup.com/el0.htm pentru a beneficia de u tutorial gratuit si a invata cum sa iti imbunatatesti cunostintele.

Sfaturi

 • Exerseaza des abilitatile in Excel. Este un program in care poti uita usor comenzi specifice.
Previous postCum sa iti amenajezi biroul Next postCum sa inveti programare

Related Posts

Posteaza un comentariu


close