Cum sa reinstalezi Windows XP fara a folosi un CD

Unelte articol

Unii producatori nu iti ofera si un CD de instalare de Windows atunci cand iti cumperi un calculator nou. Cu ajutorul acestui articol poti invata cum sa reinstalezi sistemul de operare Windows XP fara a avea nevoie de un CD de instalare.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa intelegi ca trebuie sa iti reinstalezi periodic Windowsul, deoarece calculatorul va incepe sa mearga mai incet, se va bloca sau nu se va mai inchide corect. Nu trebuie sa va faceti probleme, deoarece astfel de simptome sunt perfect normale pentru un calculator cu un astfel de sistem de operare.

 2. 2

  Acceseaza o copie a unui sistem de operare pe care o ai pe calculator.

 3. 3

  Inainte de a incepe urmatorii pasi, este recomandat sa salvezi pe o partitie a hard-disk-ului documentele de care ai nevoie. Daca nu ai alta partitie, atunci poti pune documentele necesare pe un CD sau DVD.

 4. 4

  Asigura-te ca ai la indemana codul serial pentru instalarea sistemului de operare. Acesta ar putea sa se afla exact pe cumputerul dumneavoastra sau pe pachetul original in care era ambalat computerul.

 5. 5

  Intrati apoi in “My Computer -> C:Windows apoi in i386; fisierul executabil pe care il cautati este winnt32.exe”.

 6. 6

  Deschideti acea aplicatie si continuati cu instructiunile afisate. Aveti de completat 5 simpli pasi cu ajutorul carora va puteti reinstala windowsul.

 7. 7

  Tineti minte ca trebuie sa aveti la indemana codul serial pentru a-l putea introduce atunci cand se cere.

Previous postCum sa reduci marimea acneei si roseata folosind aspirina Next postCum sa renunti la alcool

Related Posts

Posteaza un comentariu


close