Cum sa scapi de avertizarea despre autenticitatea Windowsului (Windows Genuine Notification)

Unelte articol

Cand instalezi Windows XP pe calculator, poti sa primesti aceasta notificare, in care iti spune ca sistemul de operare nu a trecut de destul de autenticitate. Pentru a scapa de aceasta notificare, fie poti valida sistemul de operare, sau poti sa scoti de tot acest program de notificare.

Pasi

 1. 1

  Apasa butonul “Start”, apoi “Run”, in care scrii “System32”. Apasa “OK”. Odata ce ai ajuns acolo, mergi in “Tools”, apoi in “Folder Options”, apoi fa click pe “View”. Fa click pe casuta din dreptul la “Hide extensions for known file types”, pentru a o debifa.

 2. 2

  Gaseste “WgalLogon.dll” si redenumeste-l sub o alta extensie, sau mai adauga un “1” dupa WgaLogon. Apasa “Yes” daca primesti avertizarea : “If you change a file name extension, the file may become unuable. Are you sure you want to change it?”

 3. 3

  Localizeaza “WgaTray.exe” in folderul System32. Sterge acel fisier, apoi deschide imediat Task Manager (Alt Control Delete -> Task Manager). Mergi in tab-ul cu Processes, dati click pe “WgaTray.exe”, apoi dati click pe “End Process”.

 4. 4

  Intorceti-va in folderul System32 si stergeti Application Extension pentru “WgaLogon.dll.” Schimbati numele pe care l-ati ales la pasul 2 in numele original, care era la inceput.

 5. 5

  Dati restart la computer. Acest proces nu va fi completat decat dupa ce dati un restart la computerul dumneavoastra.

Previous postCum sa iti creezi un nou grup pe Facebook Next postCum sa stergi paginile accesate din browserul tau de internet (Delete Browsing History)

Related Posts

Posteaza un comentariu


close