Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa scapi de reclamele de la Avira Ntivirus – CumFacSa.ro

Cum sa scapi de reclamele de la Avira Ntivirus

Unelte articol

Avira Antivirus este o unealta care iti poate fi de foarte mare ajutor atunci cand foloseesti calculatorul. Acest antivirus iti mentine sistemul curat, pentru a obtine o performanta cat mai buna. Odata ce instalezi versiunea gratuita, poti sa fii borbardat cu diverse reclame legate de o versiune mai buna a antivirusului. Poti scapa de acele reclame si sa iti pastrezi antivirusul functional.

Pasi

 1. 1

  Daca folosesti Windows Vista :

  Intra in My Computer -> Partitia C -> Program Files. In ultimul fisier deschis, cauta un folder numit Avira. Deschide acel folder, apoi cauta un alt folder numit “Antivir Desktop”. Fa click dreapta pe “avnotify.exe” pentru a lansa meniul de reclame.

  Selecteaza “Properties” din maniul care se deschide si apasa pe tabul “Security”. Apasa pe butonul “Edit”, apoi apasa pe “Deny”, buton care se afla in dreptul fiecarui utilizator de calculaltor. Apasa “OK” si salveaza schimbarile facute. Din cauza ca ai dezactivat optiunea avnotify.exe, Avira nu iti va mai face reclame stresante.

 2. 2

  Pentru persoanele care folosesc un sistem de operare Windows XP :

  Restarteaza calculatorul, iar cum se deschide, apasa F8 in repetate randuri pentru a intra in meniul de optiuni. Selecteaza optiunea “Safe Mode”, apoi apasa tasta Enter.

  Intra in Start -> My Computer -> Program Files -> Avira -> Avira Desktop. Fa click dreapta pe “avnotify.exe” si apasa pe butonul “Properties”.

  Apasa pe “Security”, apoi pe “Advanced”. Apasa pe numele utilizatorului in care vrei sa faci modificarile si apasa pe butonul “Edit”. Apasa apoi pe “Traverse Folder / Execute File” si apasa pe “Deny”. Apasa pe butonul “OK” pentru a salva modificarile aduse.

Previous postCum sa scapi de purici in mod organic Next postCum sa scapi de un cuib de viespi

Related Posts

Posteaza un comentariu


close