Cum sa transferi poze de pe telefonul mobil pe computer

Unelte articol

In zilele noastre, aproape cu fiecare telefon mobil poti face poze. Daca vrei sa descarci acele poze pe computer si nu stii cum, atunci acest articol este potrivit pentru tine.

Pasi

 1. 1
  Publicitate

  Inainte sa faci poze, verifica pe telefonul tau sa vezi daca are un card de memorie.

 2. 2
  Publicitate

  Daca are un card de memorie, atunci poti face cat de multe poze doresti. Asigura-te ca in telefon este setata optiunea de a salva pe cardul de memorie.

 3. 3

  Pune cardul de memorie intr-un memory card reader. Astfel, poti citi datele stocate pe cardul de memorie. Astfel, poti transfera acele date de pe cardul de memorie pe calculator.

 4. 4

  Daca nu ai un cititor de carduri de memorie pe calculator, atunci iti poti transfera datele de pe telefonul mobil cu ajutorul unui cablu de date. Tot ce trebuie sa faci este sa conectezi cablul de date la telefonul mobil, apoi sa il introduci in portul USB de la calculator. Astfel, din partitia care apare in My Computer, poti transfera datele de pe telefon pe calculator.

Previous postCum sa traiesti fara prieteni. Next postCum sa transformi o relatie de amicitie intr-o relatie de iubire

Related Posts

Posteaza un comentariu


one + = 8

close
cam newton jersey cam newton youth jersey cam newton jersey cheap cam newton jersey for sale luke kuechly jersey luke kuechly pro bowl jersey luke kuechly womens jersey luke kuechly authentic jersey Tom Brady Jersey Julian Edelman Jersey Rob Gronkowski Jersey Jordan Devey Jersey Jordan Richards Jersey Julian Edelman Jersey Kevin Faulk Jersey