Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa urmaresti pe iPod filmulete de pe Youtube – CumFacSa.ro

Cum sa urmaresti pe iPod filmulete de pe Youtube

Unelte articol

Atata timp cat iPod-ul tau suporta filmulete video, acesta poate fi folosid pentru a le urmari. Poti chiar sa urmaresti de pe iPod si filmulete de pe Youtube.

Pasi

 1. 1

  Conecteaza-te la internet de pe iPod (daca ai posibilitatea)

 2. 2

  Odata ce esti conectat la internet, poti sa intri pe Youtube si sa vizionezi direct de acolo filmele dorite.

 3. 3

  Daca nu ai acces la internet, atunci va trebui sa downloadezi de pe Youtube filmuletele sau videoclipurile pe care vrei sa le vizionezi si sa le incarci pe iPod.

 4. 4

  Pentru a descarca filmulete de pe Youtube, aveti nevoie de un programel. Cautati pe internet „free Youtube downloader”. Downloadati si instalati acel program, iar cu ajutorul lui puteti descarca filmuletele de pe Youtube. De asemenea, in programelul instalat aveti un tutorial despre cum puteti sa downloadati filmulete de pe Youtube.

 5. 5

  Descarcati filmuletele in format mp4, format video care este suportat si de iPod.

 6. 6

  Cu ajutorul programului iTunes, va puteti copia filmuletele pe iPod. Deschideti programul, intrati la Library->Videos, selectati filmuletul dorit si puneti-l in iTunes. Astfel, va puteti pune pe iPod ce filmulete doriti.

Previous postCum sa treci peste prima dragoste Next postCum sa varuiesti o camera

Related Posts

Posteaza un comentariu


close