Cum sa urmaresti un telefon si cum sa afli locatia exacta

Unelte articol

Urmarirea unui telefon te poate ajuta sa il recuperezi daca acesta ti-a fost furat sau daca l-ai pierdut. Utilizatorul poate sa urmareasca telefonul folosindu-se de cipul GPS. Aceste cipuri sunt instalate in majoritatea telefoanelor mobile noi.

Pasi

 1. 1

  Faceti rost de un telefon care contine un cip GPS. Unele telefoane mai vechi nu contin acest chip, asa ca cel mai bine este sa mergeti la un service pentru telefoane mobile sa intrebati daca telefonul domneavoastra suporta un chip GPS.

 2. 2

  Vorbiti la service pentru a afla daca reteaua suporta GPS-ul. Majoritatea retelelor mari de telefonie ar trebui sa suporte serviciul GPS.

 3. 3

  Cauta o companie care se ocupa cu localizarea obiectelor. Aceste companii pot percepe o taxa pentru serviciile furnizate : localizarea prin GPS.

 4. 4

  Foloseste calculatorul pentru a intra pe pagina de itnernet a companiei gasite la pasul 3. Intrati pe site si urmariti instructiunile pentru a va inregistra si pentru a descarca soft-ul pe computerul personal. Folositi cablul de date pentru a conecta telefonul mobil la calculatorul personal. Urmariti instructiunile pentru a incarca soft-ul de urmarire prin GPS de pe computer pe telefonul mobil.

 5. 5

  Folositi computerul personal pentru a intra pe site-ul furnizorului de urmarire prin GPS. In functie de acesta, veti avea mai multe informatii in ceea ce priveste localizarea teleofnului. Unele firme va pot comunica si viteza cu care se deplaseaza telefonul mobil, cat timp a stat intr-o anumita locatie, sau la ce altitudine se afla.

Previous postCum sa trimiti un fax de pe computer Next postCum sa convertesti fisiere cu extensia .DOC in fisiere PDF

Related Posts

Posteaza un comentariu


close