Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum poti actiona pentru a reduce efectul incalzirii globale – CumFacSa.ro

Cum poti actiona pentru a reduce efectul incalzirii globale

Unelte articol

Chiar daca nu esti de acord cu ultimele cercetari stiintifice legate de incalzirea globala, vei ajunge sa obtii beneficii daca incerci sa reduci poluarea care are loc in mediul tau inconjurator.

Pasi

 1. 1

  Poti sa vorbesti si cu prieteni, amici sau colegi de-ai tai pentru a va planui pe viitor sa incercati sa faceti actiuni care vor reduce poluarea aerului.

 2. 2

  Poti sa alegi sa consumi alimente vegetale. Cresterea animalelor produce poluare, din cauza ingrasamintelor care sunt folosite pentru a creste plantele cu care sunt hranite animalele. De asemenea, utilajele care transporta animalele polueaza foarte mult aerul. Daca alegi sa consumi alimente vegetale, vei observa o schimbare importanta in organismul tau, deoarece te vei simti mai bine, si mai energic.

 3. 3

  Incearca sa reciclezi materialele care pot fi reciclate, cum ar fi sticlele de plastic, hartia, cauciucul.

 4. 4

  Pentru iluminarea din casa, foloseste becuri fluorescente, care consuma mai putina energie electrica. Astfel, poti sa observi si beneficiile proprii, deoarece reduci cheltuielile lunare.

 5. 5

  Daca ai o masina de spalat vase acasa, foloseste-o doar atunci cand este plina de vase murdare. Acest lucru este valabil si in ceea ce priveste masina de spalat rufe.

 6. 6

  Scoate din priza echipamentele electronice pe care nu le folosesti. Chiar daca aceste echipamente sunt inchise, ele tot consuma energie electrica.

 7. 7

  Incearca sa folosesti cat mai putin masina personala pentru a te deplasa prin oras. Poti in schimb sa folosesti transportul in comun, poti merge pe jos sau pe bicicleta. Astfel, ai ocazia sa faci si exercitii fizice in timp ce iti rezolvi treburile prin oras.

Previous postCum sa faci o fata sa fie obsedata de tine Next postCum sa faci o fata sa se indragosteasca de tine

Related Posts

Posteaza un comentariu


close