Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa inveti contabilitate – CumFacSa.ro

Cum sa inveti contabilitate

Unelte articol

Sa inveti contabilitate poate fi o incercare anevoioasa, insa practicarea acestei meserii este foarte practica, folositoare si poate aduce beneficii materiale insemnate. E posibil sa inveti contabilitate si rapid, mai ales daca ai cunostinte de matematica. Vei invata destul de mult despre numere, plus un nou vocabular. Contabilitatea este limbajul afacerilor asa ca pregateste-te pentru a invata o nou terminologie si noi concepte.

Pasi

 1. 1

  Exerseaza. E ca si cum ai invata sa mergi cu bicicleta – inveti pedaland, nu doar cititind articole despre subiect. Inveti teoria si apoi o aplici in practica; multa practica – asta pentru a aprofunda si pentru a fi sigur ca ai inteles acele concepte. Cumpara o carte sau foloseste-te de sursele online pentru probleme de contabilitate de baza si raspunsuri cu explicatii.

 2. 2

  Fa practica intr-un software popular despre afaceri mici, precum QuickBooks sau PeachTree. Multe concepte sunt implementate, asa ca pe masura ce vei invata sa folosesti programul, vei invata si bazele contabilitatii aplicate in situatii reale. Foloseste astfel de programe pentru a pune in practica ce ai invatat. Altfel vei uita.

 3. 3

  Fragmenteaza materia in bucati mici. Contabilitatea este detaliata si pentru a invata eficient si rapid, trebuie sa o imparti pe capitole si subcapitole, concentrandu-te pe fiecare, pe rand. Nu citi prea mult deodata. Stapaneste cate o parte la perfectie, fara sa oscilezi intre ele. Altfel va interveni confuzia. Daca e cazul, du-te inapoi si revizuieste materia respectiva.

 4. 4

  Treci peste. Daca nu intelegi ceva, nu sta si pierde vremea chinuindu-te sa pricepi, citind iar si iar. Poti cere ajutorul cuiva, poti cauta pe internet sau poti lasa pe mai tarziu cand, poate, cu ce inveti intre timp, vei reusi sa intelegi si restul.

Sfaturi

 • Ia-ti un calculator. Nu pierde timpul facand calculele de mana.
Previous postCum sa inveti alfabetul Next postCum sa inveti mai usor

Related Posts

Posteaza un comentariu


close