Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa inveti mai bine – CumFacSa.ro

Cum sa inveti mai bine

Unelte articol

Esti unul din numerosii studiosi care nu reusesc insa sa invete eficient? Incepi pornit pe treaba, dar ajungi sa ai note medii? Iata cateva idei care sa te ajute sa ai notele dorite.

Pasi

 1. 1

  Primul pas este clar – gaseste o zona de studiu. Aceasta zona trebuie sa aiba doua caracteristici – sa fie curata si aerisita si sa nu fie in apropierea patului tau. Ai observat probabil ca, de multe ori, studentii au tendinta sa invete in pat sau langa. Fiind o zona distincta, iti va fi clar ca nu este o zona de relaxare su pentru somn cum este patul tau.

 2. 2

  Afla care sunt lucrurile marunte care te ajuta sa inveti mai bine. Toti suntem diferiti cand vine vorba de a ne concentra. Unii invata in liniste absoluta, altii in galagie. Alege locul potrivit pentru tine.

 3. 3

  Vezi in ce fel inveti mai bine. De multe ori studentii exceleaza in unele lucruri si se descurca mai slab in altele din cauza modului de invatare. Retii mai bine citind, scriind, ascultand, sau aplicand materia? Afland raspunsul vei dezvolta o strategie eficienta de a invata.

 4. 4

  Un pas foarte controversat – inchideti telefonul mobil. Sau macar pune-l pe silentios. Deconectarea ta in timpul studiului va impiedica un studiu eficient si obtinerea, in consecinta, a unor note maxime.

 5. 5

  Rezerva un anume timp in fiecare zi pentru studiu. Transforma asta intr-o rutina.

 6. 6

  Evita internetul, cu precadere retelele de socializare.

 7. 7

  O data la doua ore ia o pauza. Mergi si te plimba, pune-ti sangele in miscare. Te va scapa de plictiseala, iti va limpezi mintea si te va ajuta sa retii informatia asimilata.

 8. 8

  Dupa ce ai terminat de invatat rasfata-te.

Sfaturi

 • Evita mancarurile bogate in zaharuri.
 • Nu invata noaptea pentru ca retii foarte putin.
Previous postCum sa inveti matematica Next postCum sa inveti mai repede

Related Posts

Posteaza un comentariu


close