Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai o conversatie plina de glume – CumFacSa.ro

Cum sa ai o conversatie plina de glume

Unelte articol

A fi glumet este o modalitate inteligenta de a amuza lumea din jurul tau si pe prietenii tai. De asemenea, poate fi si o unealta pe care o poti folosi atunci cand flirtezi. Foarte bine este sa stii sa iti adaptezi glumele in functie de persoana cu care stai de vorba.

Pasi

 1. 1

  Invata sa fii un bun ascultator. Astfel, poti reflecta ce a spus cealalta persoana in propriile tale cuvinte.

 2. 2

  Foloseste unele exagerari intr-un fel creativ si amuzant.

 3. 3

  Foloseste-te de jocurile de cuvinte. Acest lucru inseamna sa preiei ce a spus persoana cu care stai de vorba si sa folosesti aceleasi cuvinte dar cu un alt inteles. Trebuie sa stii cum sa te jocu cu cuvintele si cu exprimarile.

 4. 4

  Incorporeaza in vocabularul tau folosirea metaforelor precum si cu diferite citate din filme sau carti.

 5. 5

  Raspunde foarte rapid si nonsalant. Un gest frumos ar fi daca adaugi privirii tale un zambet subtil si o ridicare din spranceana.

 6. 6

  Incearca sa te gandesti la lucruri inainte sa se intample. Poti incerca astfel, sa faci anumite preziceri pentru unele actiuni.

Previous postCum poti face o fata sa rada Next postCum sa schimbi fusul orar in sistemul de operare Linux

Related Posts

Posteaza un comentariu


close