Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ceri prin email o scrisoare de recomandare de la un profesor? – CumFacSa.ro

Cum sa ceri prin email o scrisoare de recomandare de la un profesor?

Unelte articol

O scrisoare de recomandare din partea unei persoane care lucreaza in domeniu te poate ajuta foarte mult atunci cand cauti un loc de munca. Puteti urma urmatorii pasi pentru a afla cum poti ruga un profesor sa iti trimita o scrisoare de recomandare prin email.

Pasi

 1. 1

  Alege un profesor cu care ai avut o relatie academica buna. Poate fi vorba de un profesor care te-a ajutat la un proiect important, sau indrumatorul stiintific.

 2. 2

  Avand in vedere ca profesorii sunt destul de ocupati in timpul semestrului, trebuie sa vorbesti cu el cu aproximativ 4 saptamani inainte.

 3. 3

  Trebuie sa furnizezi profesorului toate informatiile necesare de care ar avea nevoie. Poti atasa o copie legata de programul pe care vrei sa il urmezi, sau despre locul unde vrei sa te angajezi.

 4. 4

  In final, roaga-l pe profesor sa iti trimita un email de confirmare cum ca ti-a trimis scrisoarea de recomandare. Nu uita sa ii multumesti de ajutorul pe care ti l-a acordat.

Previous postCum sa calculezi greutatea ideala in functie de varsta? Next postCum sa coci cartofi in cuptorul cu microunde?

Related Posts

Posteaza un comentariu


close