Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa definesti iubirea? – CumFacSa.ro

Cum sa definesti iubirea?

Unelte articol

Dragostea este o emotie profunda si complexa. Ea inspira persoanele sa faca acte eroice si ii impinge sa faca lucruri nebunesti.

Pasi

 1. 1

  Gandeste-te la iubire ca la un concept. Intreaba-te ce fel de emotii poti simti atunci cand esti indragostit.

 2. 2

  Vizioneaza filme romantice si citeste proza romantica. Ia notite despre cum este definita dragostea si compara cu sentimentele pe care le ai tu.

 3. 3

  Examineaza calitatile persoanei iubite. Incearca sa faci o lista cu calitatile pe care le are, calitati din cauza carora iubesti persoana respectiva.

 4. 4

  Urmareste persoanele care sunt indragostite. Observa comportamentul lor unul fata de celalalt, atat din punct de vedere fizic cat si prin gesturi.

 5. 5

  Gandeste-te cum ar fi sa iubesti o persoana care s-a schimbat complet. Ai mai iubi-o daca nu ar mai arata la fel ca inainte sau daca ar avea comportamentul total schimbat.

 6. 6

  Nu este o definitie exacta a iubirii. Cauta in emotiile tale. Poate astfel, vei veni cu o definitie proprie a iubirii.

Previous postCum sa dai gauri in beton? Next postCum sa dai copy paste pe un Mac

Related Posts

Posteaza un comentariu


close