Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa fii manierat – CumFacSa.ro

Cum sa fii manierat

Unelte articol

Daca ai buna maniere arati ca esti respectuos, ca iti pasa de cei din jur, ca ai primit o educatie buna. Persoanele care au bune maniere sunt privite bine fata de cei din jurul lor. Acest articol te va invata cum sa fii o persoana manierata.

Pasi

 1. 1

  Gandeste-te la ce ai de spus inainte sa spui acel lucru. Cand incepi o propozitie, articuleaza cuvintele, nu incepe sa zici “aaaa” si nici sa nu incepi o propozitie cu “deci”. Poti sa exersezi vorbitul atunci cand te uiti in oglinda. Acest lucru iti poate mari increderea in sine.

 2. 2

  Intotdeauna trebuie sa respecti persoanele mai in varsta ca tine precum si persoanele de sexul feminin.

 3. 3

  Daca folosesti expresii precum “multumesc”, “te rog” si “cu placere” indica faptul ca esti o persoana manierata. Daca nu folosesti aceste expresii, atunci ar fi timpul sa inveti sa le folosesti.

 4. 4

  Tine usa deschisa pentru persoanele care intra dupa tine intr-o incapere, sau atunci cand ies dupa tine dintr-o incapere.

 5. 5

  Respecta-ti parintii si spune lucruri numai de bine despre ei.

 6. 6

  Nu injura, nu folosi cuvinte urate si nici un limbaj murdar. De asemenea, nu fa glume proaste, pe seama religiei, glume misogine.

 7. 7

  Saluta persoanele cu care te intalnesti intr-un mod corespunzator, in functie de gradul de cunostinte (prieteni, amici, colegi).

 8. 8

  Fii atent la felul cum te prezinti. Trebuie sa inveti sa ai putina clasa, sa nu fii stangaci, sa fii curat, sa mirosi frumos, tine-ti capul drept.

 9. 9

  Atunci cand scrii, evita sa faci greseli gramaticale de baza. Incearca sa vorbesti cat mai corect din punct de vedere gramatical. Acest lucru este esential.

 10. 10

  In cele din urma, vorbeste cu cei din jur si treateaza-i exact cum ti-ai placea tie sa fii tratat la randul tau.

Previous postCum sa faci un vulcan dintr-o doza sau o sticla de suc Next postCum sa fii o persoana care este greu de obtinut

Related Posts

Posteaza un comentariu


close