Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa initiezi o conversatie cu un strain – CumFacSa.ro

Cum sa initiezi o conversatie cu un strain

Unelte articol

A incepe o conversatie cu un strain poate fi unul dintre cele mai grele lucruri de facut pentru unii oameni.

Pasi

 1. 1

  Zambeste, saluta-l. Da din cap. Arata ca esti abordabil.

 2. 2

  Fa o remarca despre experienta voastra curenta. De exemplu, daca sunteti la scoala, intreaba-l ce gandeste despre orele din ziua respectiva. Daca va aflati la un bar, intreaba-l ce a comandat de baut.

 3. 3

  Fa-i un compliment. Gaseste ceva ce iti place la el/ea. De acolo, conversatia va merge de la sine.

 4. 4

  Prezinta-te. Acest lucru merge foarte bine in situatii cand aveti ceva de lucru, sau in activitatile de grup. Spune “Buna, numele meu este Andrei.” Ofera o strangere usoara de mana. Spune persoanei respective ce experiente anterioare ai mai avut la scoala (daca conversatia se desfasoara in acel cadru).

 5. 5

  Incepe o conversatie prin contactul vizual cu persoana respectiva. Vorbeste indeajuns de tare incat sa fii auzit.

 6. 6

  Spune o poveste / gluma interesanta. Fii succint. Implica-te in ceea ce zici si fa acea persoana sa rada sau sa se simta bine.

 7. 7

  Pune o intrebare pentru a incepe o conversatie cu o persoana straina. De exemplu, daca asteptati in statia de autobuz, puteti cere cateva indicatii cu privire la ruta parcursa de autobuz si destinatia ta.

Previous postCum sa folosesti emoticon-urile pentru facebook Next postCum sa investesti in aur

Related Posts

Posteaza un comentariu


close