Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa scrii un eseu comparativ – CumFacSa.ro

Cum sa scrii un eseu comparativ

Unelte articol

Uneori, a scris un eseu comparativ poate sa fie destul de greu, mai ales cand ai de comparat mai mult esubiecte. Pentru a scrie organizat un astfel de eseu, urmareste sfaturile de mai jos.

Pasi

 1. 1

  Cerceteaza despre subiectele pe care le compari. Trebuie sa compari doar cateva aspectie din fiecare topic. De exemplu, daca compari 2 modele diferite de masini, concentreaza-te doar asupra dimensiunii motorului, a puterii, a sigurantei si a consumului.

 2. 2

  Orgenizeaza-ti continutul eseului. Odata ce ai gasit punctele de comparatie, alege structura pentru continutul fiecarui paragraf din corpul eseului.

 3. 3

  Organizeaza-ti continutul fiecarui paragraf atunci cand prezinti diferentele dintre cele doua lucruri pe care le compari. Inceputul aduce la cunostinta persoanei care citeste articolul respectiv despre ce acopera paragraful respectiv, continutul prezinta informatiile adunate, iar ultima propozitie reprezinta o concluzie bazata pe informatiile culese.

 4. 4

  Scrie concluzia. Atunci cand ai incheiat eseul, cititorul ar trebui sa aiba impresia ca a invatat ceva si sa stie ca eseul s-a incheiat. Concluzia ar trebui sa contina doar un foarte scurt rezumat, punctant doar lucrurile generale care sunt continute in articol.

 5. 5

  Cand incepi sa scrii un astfel de articol, la inceput trebuie sa faci o scurta introducere despre ce contine articolul. La finalul introducerii, ar trebui sa faci o afirmatie in care sa anunti diversele aspecte care vor fi comparate in acest articol.

 6. 6

  Atunci cand compari diversele aspecte ale lucrurilor (de exemplu doua masini), atunci cand incepi o comparatie, ar trebui sa continui cu acea comparatie pana cand o termini. Nu este bine sa lasi ceva neterminat, pentru a reveni mai incolo la subiectul respectiv.

  De asemenea, un principiu cheie pe care ar trebui sa il iei in calcul este claritatea. Ar trebui sa specifici exact ce anume compari, si sa nu te abati de la subiect.

Previous postCum sa scrii un email formal Next postCum sa sigilezi un rezervor de plasitc pentru benzina

Related Posts

Posteaza un comentariu


close