Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum puteti suporta caldura la un eveniment sportiv – CumFacSa.ro

Cum puteti suporta caldura la un eveniment sportiv

Unelte articol

Fie ca este vorba de un meci pe un stadion, un concurs de inot situat afara sau o cursa pe o pista : vizionarea unui eveniment sportiv sub soarele amiezii poate deveni destul de periculoasa daca nu va pregatiti corespunzator conditiilor de afara. Din fericire, acest articol va va ajuta cum sa faceti fata in asemenea situatii.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa stiti care sunt pericolele care va asteapta daca stati pentru mult timp in caldura. Nu este nevoie de temperaturi record pentru a va provoca o insolatie. Temperaturile de 30 grade Celsius pot fi periculoase pentru dumneavoastra, in special in cazul in care umiditatea din aer are o valoare ridicata.
  Daca organismul este expus caldurii pentru o perioada indelungata de timp, atunci isi poate pierde abilitatea de a regla temperatura interna.
  Organismul poate ajunge la o termperatura interna de 41 grade intr-o zi in care umiditatea din aer este foarte crescuta, chiar daca temperatura aerului de afara are o valoare cu putin peste 30 de grade. Astfel de situatii se pot dovedi a fi fatale.
  Factori precum varsta, greutatea si starea sanatatii au un cuvant greu de spus in astfel de situatii.

 2. 2

  Incercati sa va mentineti hidratarea. Consumati cat mai mult elichide. Cand temperatura de afara are o valoare ridicata, atunci trebuie sa consumati cat mai multe lichide posibil. Transpiratia este modalitatea prin care organismul isi regleaza temperatura interna, de aceea este esential sa avem o rezerva cat mai mare de apa in organism.
  Este recomandat de a consuma apa inainte de a simti starea de sete.
  De asemenea, este recomandat sa evitati consumul de alcool in astfel de situatii, deoarece consumul marit de alcool deshidrateaza organismul.

 3. 3

  Imbracati-va corespunzator conditiilor meteo. Purtati haine cat mai deschise la culoare si cat mai putin stramte pentru a permite aerului sa circule prin imbracaminte.
  Este foarte important sa purtati o sapca sau o palarie pentru a va feri capul de soare.

Previous postCum puteti face fata unui sofer tanar Next postCum sa afli daca esti pregatit sa circuli in afara localitatilor sau pe autostrada

Related Posts

Posteaza un comentariu


close