Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa accepti criticile – CumFacSa.ro

Cum sa accepti criticile

Unelte articol

Lumea actuala se bazeaza foarte mult pe relatiile interpersonale. Cateodata insa, acestea tind sa nu fie pozitive ci dimpotriva, chiar foarte negative. Unor persoane mai sentimentale le este foarte greu sa treaca peste niste cuvinte, gesturi sau actiuni rautacioase. Iata cum poti accepta mai usor criticile:

Pasi

 1. 1

  Nu raspunde intotdeauna atunci cand esti dezmintit.
  • Gandeste-te daca i-ai facut ceva persoanei respective (ai suparat-o/ai injurat-o/ai invinuit-o), pentru a declansa aceasta furie revarsata asupra ta.
  • La fel de rau este atunci cand suntem evitati. Evitarea are loc atunci cand oamenii decid sa inghete, sa fuga de semntimentele lor si pun in fata lor un zid greu de trecut.
  • Furia si evitarea sunt comportamente ce creeaza conflicte intre oameni, dar sunt nascute din dorinta de aparare sau de a nu fi ranit/a nu rani alti oameni.

 2. 2

  Descarca-ti suferinta. Cea mai buna metoda de a face fata criticilor si dezmintirilor este acceptarea. Accepti ce a spus/facut aceasta persoana la adresa ta si mergi mai departe:
  • Acceptarea poate pune capat suferintei interpersonal
  • ,,Accepta si mergi mai departe”. In loc sa raspunzi cu aceeasi moneda, cea mai buna metoda de a trece peste este sa accepti sis a emrgi mai departe.
  • ,,Acceptarea radicala”. O practica raspandita de Buddha, acceptarea radicala presupune acceptarea suferintei ca fiind inevitabila vietii si de a trai cu ea.
  • ,,Intoarce si celalalt obraz”. Acceptarea inseamna sa traiesti cu acest lucru, in loc sa incerci sa raspunzi in vreun fel la purtarea altora.

 3. 3

  Traieste cu criticile si accepta-le ca fiind parte din viata ta, atat cat sunt parte si din viata altora. Acceptarea este o metoda care da roade si astazi, dupa atatea secole, in suferinta interpersonala.

Previous postCum sa te adaptezi culturii Braziliene Next postCum sa adaugi in programul tau zilnic exercitii explozive

Related Posts

Posteaza un comentariu


close