Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa afli unde locuieste cineva – CumFacSa.ro

Cum sa afli unde locuieste cineva

Unelte articol

Daca vrei sa afli unde locuieste un vechi prieten sau o cunostinta, acest proces poate fi mult mai usor daca stii cum sa cauti. Urmeaza pasii de mai jos si afla cum sa gasesti adresa persoanei pe care o cauti.

Pasi

 1. 1

  Foloseste websiteurile care pun la dispozitie carti de telefon pentru a gasi adresa. Daca ai numarul de telefon al persoanei, il poti introduce in campul de cautare si vei gasi persoana si implicit adresa.

 2. 2

  Incearca uneltele de cautare internationala de persoane daca persoana pe care o cauti nu locuiesti in aceeasi tara ca si tine. Foloseste numberway.com pentru a afla numerele internationale de telefon care sunt listate. Acesta ofera date ale persoanelor din peste 33 de tari si de pe 6 continente.

 3. 3

  Extinde-ti cautarile folosind retelele de socializare nationale si internationale. Desi nu vei gasi de cele mai multe ori direct adresa, vei putea lua legatura cu persoana in cauza. Foloseste Facebook.com, Batchmates.com, Twitter.com, Sareunited.com, Alumni.net, etc.

 4. 4

  Cauta in cartea de telefon locala dupa nume si afla adresa. E posibil sa fii nevoit sa suni la cateva numere pentru a conforma adresa, dar e cea mai usoara cale.

 5. 5

  Intreaba de prieteni sau membri ai familiei care cunosc persoana pe care o cauti.

 6. 6

  Localizeaza si utilizeaza fisierele de absolvire. Discuta cu administratia scolii sau a universitatii la care ati fost colegi si roaga-i sa-ti dea detaliile. Multe universitati au aceasta unealta online pe care o poti folosi, dar trebuie sa contactezi departamentul absolventilor pentru a afla datele de logare.

 7. 7

  Cauta prin fraternitatea sau clubul in care ati fost impreuna. Din nou, vei avea nevoie de informatiile de logare, insa le poti obtine de la universitatea la care ai fost.

Previous postCum sa ai parte de un antrenament excelent Next postCum sa ai o vacanta ieftina la mare

Related Posts

Posteaza un comentariu


close