Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai o minte deschisa? – CumFacSa.ro

Cum sa ai o minte deschisa?

Unelte articol

Cel mai important lucru pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand vrei sa ai o minte deschisa este sa inveti sa accepti persoanele din jurul tau si sa respecti diferitele idei si concepte ale lor.

Pasi

 1. 1

  Gandeste-te la fiecare situatie ca o oportunitate de a invata ceva nou.

 2. 2

  Trebuie sa ajungi sa iti cunosti vecinii. Fie ca stau peste drum, sau la apartamentul de langa tine.

 3. 3

  Inceteaza sa vorbesti mult si invata sa asculti. Pune diverse intrebari sin incurajeaza discutii despre lucruri importante, cum ar fi credinta, viata, hobby-uri. Intotdeauna trebuie sa permiti mintii sa accepte noi idei si concepte.

 4. 4

  Renunta la acea voce din capul tau care iti spune ca cei din jur au o parere gresita si ca numai tu ai dreptate.

 5. 5

  Fii destept. Invata sa te documentezi si sa citesti diferite carti pentru a-ti largi orizonturile cunoasterii.

 6. 6

  Daca vrei sa faci noi exercitii in ceea ce priveste mintea, atunci vei ajunge sa esuezi in multe privinte. Nu este o pierdere de timp daca esuezi, deoarece te invata ce anume nu functioneaza pentru tine, si astfel, ajungi sa te cunosti mai bine pe tine si pe cei din jur.

Previous postCum sa afli daca fostul partener inca mai este indragostit de tine? Next postCum sa castigi bani (pentru copii)

Related Posts

Posteaza un comentariu


close