Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai parte de destula odihna (in liceu) – CumFacSa.ro

Cum sa ai parte de destula odihna (in liceu)

Unelte articol

Este crucial pentru organismul tau sa aiba parte de destula odihna pentru a functiona la parametri normali. De asemenea, cu cat esti mai odihnit cu atat vei putea sa te concentrezi mai bine la teme, in clasa si la lucrari. Iata cateva modalitati simple cu ajutorul carora poti sa ai parte de destula odihna in liceu.

Pasi

 1. 1

  Culca-te mai devreme. Desi pare un lucru prostesc, acesta este unul dintre cele mai eficiente lucruri pe care le poti face pentru a avea un somn de o calitate cat mai buna. Cele mai multe persoane au nevoie in medie de 7-9 ore de somn pentru a se reface dupa o zi normala de lucru. Acest lucru inseamna ca daca tu trebuie sa fii treaz la ora 7 dimineata, atunci ar trebui sa te bagi in pat cel tarziu la ora 11 seara.

 2. 2

  Evita sa apesi pe butonul de snooze, sau sa amani alarma, deoarece acest obicei iti face mai mult rau decat bine. Atunci cand suna prima alarma, da-te jos din pat, mergi la baie, da-te cu apa rece pe fata si fa timp de 1-2 minute cateva exercitii fizice pentru a te trezi imediat.

 3. 3

  Pregateste-ti lucrurile inca de cu seara. Fa-ti ghiozdanul in seara dinainte si pregateste-ti hainele pentru a nu pierde timpul inutil cu toate aceste lucruri dimineata. Astfel, daca iti pregatesti toate lucrurile de care ai nevoie seara dinainte, atunci vei castiga cateva minute in plus in dimineata respectiva.

 4. 4

  Pentru a fi sigur ca te dai jos din pat, iti recomandam sa pui telefonul sau ceasul pe birou sau pe scaun, care sa se afle in partea opusa fata de patul tau.

Previous postCum sa ai o calatorie in siguranta la plaja Next postCum sa ai parte de un antrenament excelent

Related Posts

Posteaza un comentariu


close