Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa devii o fata perfecta? – CumFacSa.ro

Cum sa devii o fata perfecta?

Unelte articol

Definita perfectiunii depinde de la persoana la persoana. Pentru unii, perfectiunea poate insemna doar frumusetea exterioara, pe cand pentru altii, a fi perfect inseamna sa ai grija atat de trup cat si de suflet. Mai jos aveti unele sfaturi pentru a deveni o fata perfecta.

Pasi

 1. 1

  Fii increzatoare.
  Adopta o pozitie corespunzatoare atunci cand mergi, sau cand stai in picioare : capul sus, spatele drept si pieptul in fata. Fii draguta cu persoanele din jurul tau si complimenteaza-i. Nu-ti fie frica sa faci contact vizual cu persoanele din jurul tau.

 2. 2

  Incearca sa iti indrepti defectele.
  De exemplu, daca esti o persoana pesimista, incearca sa te uiti la partea buna a lucrurilor in schimb. Atunci cand esti deprimata sau cand nu esti bine dispusa din punct de vedere emotional, scrie pe o foaie de hartie sau gandeste-te la lucrurile din viata de care esti mandra si pe care le pretuiesti.

 3. 3

  Fii in forma.
  Nu numai ca exercitiile fizice te fac mai sanatoasa, dar iti vor creste si respectul de sine. Daca te simti bine cu persoana ta, altii vor observa acest lucru, vor observa ca ai un moral ridicat.

 4. 4

  Gaseste-ti un nou hobby.
  De exemplu, ia un curs sa inveti o limba straina, invata sa canti la un instrument sau orice alt lucru pe care ai vrut sa il faci inca din copilarie. Daca ai diferite hobbiuri te poate ajuta in anumite situatii, cum ar fi aceea cand vrei sa incepi o conversatie cu o persoana straina.

 5. 5

  Incearca sa devii independenta.
  Acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa ceri deloc ajutorul altor persoane, dar ar trebui sa depinzi numai de tine atunci cand dai de greu. Un exemplu ar fi sa fii stabila din punct de vedere financiar.

Previous postCum sa coci cartofi in cuptorul cu microunde? Next postCum sa devii DJ

Related Posts

Posteaza un comentariu


close