Cum sa devii o persoana faimoasa

Unelte articol

Faima poate fi o experienta magica pentru persoanele in cauza. A fi faimos necesita atat rabdare cat si putina strategie din partea ta.

Pasi

 1. 1

  Gaseste si perfectioneaza un talent. Actorii, scriitorii fizicienii si matematicienii si-au descoperit pasiunile si au petrecut mult timp perfectionandu-se. Expune-ti talentele online pe un site popular, cu multi vizitatori, cum ar fi Youtube.

 2. 2

  Produ lucruri inovatoare in domeniul tau de lucru. Atrage atentia depasind asteptarile persoanelor din aria ta de lucru. Daca ai un talent natural pentru ceea ce faci, continua pentru a-ti largi cunostintele.

 3. 3

  Doboara recordurile persoanei care detine cele mai mari recorduri in domeniul in care lucrezi. Fa anumite lucruri care se credeau a fi imposibile pana in prezent – urcatul muntilor si alte lucruri crezute imposibile. Stabileste-ti goluri si doboara-le. Daca reusesti aceste lucruri, poate reusesti sa ajungi in “Guiness Book of World Records”.

 4. 4

  Fa ceva complet iesit din comun.

 5. 5

  Pozitioneaza-te in asa fel incat sa fii observata. Muta-te intr-un oras mare.

 6. 6

  Lucreaza la asta. Oriunde ai merge, comporta-te ca o persoana care vrea sa fie remarcata. Chiar daca nu ai inca faima, cei din jur observa increderea de sine.

Previous postCum sa devii fotomodel Next postCum sa devii o persoana sociabila

Related Posts

Posteaza un comentariu


close