Cum sa devii un scriitor de calatorii

Unelte articol

Scriitorii de calatorii viziteaza locatii noi si de multe ori exotice si scriu despre acestea, atasand articolelor fotografii si incercand sa exprime sentimentul pe care locatia il induce. Daca vrei sa devii un scriitor de calatorie, urmeaza pasii de mai jos.

Pasi

 1. 1

  Deschide-ti orizonturile in privinta scrisului si exploreaza-ti talentul. Mergi in locuri noi si documenteaza-ti experientele traite. Ia notite detaliate si fa multe fotografii. Foloseste-ti simturile pentru a inregistra experienta, mirosurile, sunetele legate de mancarea locala, cazare, mijloacele de transport si aventurile pe care le-ai avut.

 2. 2

  Scrie o descriere a calatoriei. Descrie-ti interactiunile cu populatia locala si locurile pe care le-ai vizitat. Imparte detalii care ar motiva cititorii sa mearga in acea locatie. Fotografii interesante si limbaj descriptiv despre mirosul florilor sau despre atmosfera de pe strazile din jurul hotelului ii pune pe cititori in pielea ta.

 3. 3

  Imbunatateste-ti abilitatea de a compune in scris. Daca ai o dimploma in limba in care scrii sau in jurnalism, acest lucru te va ajuta. Citeste marii scriitori de calatorii si impune-ti sa scrii cat mai mult pentru ca exercitiul conteaza.

 4. 4

  Pregateste-te pentru drumul aventuros al lumii literaturii. Publicatiile scrise au un spatiu limitat pentru articole si pentru a fi publicat trebuie sa fii perseverent si sa cunosti cat mai multa lume pentru a avea cat mai multe optiuni. Un loc de munca intre angajatii care lucreaza la cartile descriptive ale monumentelor poate fi folositor.

 5. 5

  Gandeste-te daca esti dispus sa calatoresti mult si ia in considerare caracteristicile tale fizice. Uneori va trebui sa faci eforturi fizice sustinute pentru a ajunge la destinatie, iar raul de masina, de avion sau de mare s-ar putea sa fie un imediment major.

 6. 6

  Imparte-ti munca si cu alte persoane. Cere prietenilor, membrilor familiei sau colegilor sa-ti citeasca creatiile. Fii atent la reactia lor in ceea ce priveste opera ta. Discuta cu un profesionist in domeniu care te poate ajuta si iti poate citi articolele. Acesta iti va putea indica greselile.

 7. 7

  Incepe cu un blog sau un website pe care sa-ti publici independent lucrarile. Trimite articole si linkuri catre potentiali angajatori ca o proba practica anticipata. Genereaza trafic pe blogul prin invitarea prietenilor sau colegilor pentru a-ti citi lucrarile.

Previous postCum sa devii un localnic Next postCum sa dezveti cainii sa manance excremente

Related Posts

Posteaza un comentariu


close