Cum sa emigrezi in tara ta de origine

Unelte articol

Daca ai emigrat in urma cu mai mult timp si vrei sa te intorci, atunci trebuie sa urmezi pasii de mai jos pentru a te asigura ca procesul de revenire in tara natala decurge fara incidente neplacute.

Pasi

 1. 1

  Evalueaza ce ai facut in tara din care vrei sa pleci. Gandeste-te care sunt scopurile pe care le-ai atins, daca ai facut indeajuns de multi bani pe cat ti-ai dorit, sau daca, din contra, faci mai putini bani decat ai fi facut acasa. Daca ai avut o relatie esuata sau daca noua ta viata nu a decurs asa cum ti-ai dorit, atunci te poti intoarce acasa. Cu toate acestea, in anumite zone poti fi persecutat daca te intorci dupa ce ai parasit tara. Ia in considerare toate aceste elemente.

 2. 2

  Gandeste-te de ce ai plecat initial din tara natala. Daca a fost vorba de bani, relatii, slujba, o viata noua sau daca ai plecat pentru a scapa de probleme sociale precum persecutii rasiale, religioase, etnice, etc. trebuie sa te gandesti daca merita sa revii.

 3. 3

  Daca ti-ai indeplinit scopurile si vrei sa stai in noua ta tara, atunci poti ramane daca legile iti permit. Daca, insa, nu ti-ai indeplinit scopurile, incearca sa te intorci de unde ai venit.

 4. 4

  Daca doresti sa te intorci acasa, trebuie sa contactezi ambasada tarii tale si sa discuti problema cu persoanele de acolo. Gandeste-te ce vei face cu lucrurile pe care nu le poti lua cu tine acasa. Vinde sau inchiriaza proprietatile pe care le ai in functie de legile locale si gandeste-te sa ai un loc in care sa stai si sa muncesti cand te vei intoarce.

Previous postCum sa elimini parul de caine de pe covoare Next postCum sa eviti puricii cand calatoresti

Related Posts

Posteaza un comentariu


close