Cum sa eviti consumul de alcool daca esti minor

Unelte articol

Consumul de alcool inca de la o varsta frageda poate sa provoace daune rinichilor, ficatului, creierului pe langa multe alte probleme de sanatate sau de familie.

Pasi

 1. 1

  In primul rand trebuie sa intelegi motivul pentru care bei. Este din cauza ca vrei sa te integrezi in grupul tau de prieteni? Ca ti se pare amuzant? Ca iti place sa iei anumite riscuri? Primul pas in renuntarea la consumul de alcool este sa recunosti ca ai o astfel de problema.

 2. 2

  Inlocuieste acest obicei. Gaseste sa faci alte activitati cat mai interesante, care sa iti tina mintea ocupata. Puca-te de exemplu de un sport, cauta-ti unul sau mai multe hobby-uri, gaseste alte persoane care sa nu fie consumatoare de alcool cu care sa iti poti petrece timpul liber.

 3. 3

  Daca ti se mai intampla sa nu rezisti tentatiei, si sa mai bei din cand in cand, nu este nicio problema. Orice ar fi, nu exagera cu consumul de alcool. Daca mai consumi din cand in cand cate o bere sau cate un pahar de vin nu este nimic grav.

 4. 4

  Continua sa gandesti in aceasta maniera si sa actionezi asa, iar, cu trecerea timpului vei observa ca vei dobandi disciplina de care vei avea nevoie pentru a rezista alcoolului.

Previous postCum sa eviti alergiile cauzate de mancare atunci cand mananci intr-un restaurant Next postCum sa eviti depresia din timpul sarbatorilor

Related Posts

Posteaza un comentariu


close