Cum sa faci dansul Moonwalk

Unelte articol

Michael Jackson a debutat acest dans in anul 1983, dar nu a fost prima persoana care sa faca acest dans. Oricine poate sa faca aceste miscari. Singurul lucru de care aveti nevoie sunt cateva sfaturi in ceea ce priveste miscarile respective.

Pasi

 1. 1

  Poti sa faci acest dans cu orice fel de incaltari, dar, daca esti incepator, vei avea nevoie de cat mai putina frecare. Asa ca, este recomandat ca la inceput sa incercati cand sunteti incaltat doar cu sosetele.

 2. 2

  Veti avea nevoie si de o suprafata corespunzatoare pe care sa puteti aluneca cu mare usurinta. Recomandat este sa incercati pe parchet sau pe gresie.

 3. 3

  Pentru a incepe, ridicati piciorul drept, indreptati degetele pana atingeti podeaua, avand piciorul drept cu putin in spatele piciorului stang.

 4. 4

  Gasiti-va echilibrul, distantand mai mult picioarele. Cel mai bine este daca le aveti la o distanta de 10-15cm unul de altul.

 5. 5

  Mutati piciorul stand, alunecandu-l pe podea, pana cand ajungeti cu degetele indreptate spre sol, si piciorul stang este in spatele celui drept. In tot acest timp, calcaiul piciorului drept ar trebui sa fie in aer.

 6. 6

  Ridicati calcaiul piciorului stang de tot in aer, in timp ce puneti calcaiul de la piciorul drept in pamant. Acum ar trebui sa va aflati in aceeasi pozitie ca la inceput, doar ca aveti picioarele inversate.

 7. 7

  Repetati pasii anteriori, schimband picioarele.

Previous postCum sa faci cunostinta cu cineva Next postCum sa faci o anumita fata sa fie prietena ta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close