Cum sa faci fata persoanelor imposibile

Unelte articol

Nu este prea placut sa ai de a face cu persoane enervante, sau chiar imposibile. In loc sa devii si tu o persoana dificila, poti sa le faci lor fata. Aici sunt cateva sfaturi pentru a le face fata persoanelor dificile.

Pasi

 1. 1

  Incearca sa iti dai seama despre ce fel de persoane sunt. De ce se comporta asa? De ce sunt geloase? Oare le este frica de ceva anume sau au probleme de incredere? Va trebui sa iti dai seama care este cauza comportamentului lor.

 2. 2

  Nu lua lucrurile personal. Persoanele dificile tind sa fie asa cu toata lumea din jurul lor.

 3. 3

  Nu riposta. Nu trebuie sa le devii un adversar. Acest lucru doar le hraneste negativitatea.

 4. 4

  Nu le ignora comportamentul. De fiecare data cand te deranjeaza cu ceva nu te fa ca nu iti pasa. Daca faci acest lucru, sansele sunt ca persoana sa fie mai incurajata.

 5. 5

  Nu incerca sa le schimbi. Acest lucru este imposibil. Singura ta speranta este sa le accepti asa cum sunt, fara dorinta de a le schimba.

 6. 6

  Alege modul confruntarii. Nu trebuie sa iti pierzi firea, trebuie sa fii calm si hotarat. Da-le de inteles ca nu se pot lega de tine.

 7. 7

  Niciodata nu te lua la cearta. Daca te iei la cearta cu o persoana dificila, atunci ii dai sansa sa isi justifice comportamentul.

Previous postCum sa faci fata inchisorii Next postCum sa faci fata singuratatii

Related Posts

Posteaza un comentariu


close