Cum sa faci fata singuratatii

Unelte articol

Oamenii se simt singuri din mai multe motive. Acestea pot fi : a nu avea destui prieteni, a nu sti cum sa se apropie de persoanele din jur. Toata lumea trece prin aceasta experienta cel putin odata in viata. Cel mai bine este sa invatam cum sa depasim aceste momente.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa realizezi ca fiecare ajunge sa se simta singur. Acest lucru nu inseamna ca ceva este in neregula cu tine. Suntem predispusi la singuratate atunci cand suntem intr-o perioada de tranzitie sau cand incercam sa facem anumite schimbari in viata noastra.

 2. 2

  Trebuie sa stii diferenta dintre singuratate si solitudine. Singuratatea este atunci cand esti singur sau nefericit. Solitudinea inseamna atunci cand esti fericit pentru ca esti singur.

 3. 3

  Inscrie-te intr-o comunitate online. Uneori poate fi de ajutor. Impartaseste ganduri si experiente cu persoanele pe care le intalnesti online.

 4. 4

  Poti sa dai niste telefoane sau sa stabilesti intalniri cu persoanele pe care le stii. Astfel, daca ai contact cu persoane din trecutul tau pe care le cunosti, iti poate fi mai usor sa treci peste aceasta stare.

 5. 5

  Incearca sa devii implicat in diferite activitati pentru a cunoste cat mai multe persoane.

 6. 6

  Petrece-ti timp impreuna cu familia ta.

 7. 7

  Nu trebuie sa iti permiti sa te afunzi in singuratate. Fa orice iti ia gandul de la singuratate. Fa o plimbare, uita-te la un film, asculta muzica, mergi la sala…orice te distrage.

 8. 8

  In final, cheia pentru a trece de aceasta perioada din viata noastra – a singuratatii – este sa te mentii cat mai ocupat, sa ai mereu cate ceva de lucru.

Previous postCum sa faci fata persoanelor imposibile Next postCum sa faci fata unei persoane care saruta prost

Related Posts

Posteaza un comentariu


close