Cum sa faci timpul sa treaca mai repede

Unelte articol

Sigur exista momente in viata ta cand te plictisesti (in clasa, la ore sau cursuri) si nu stii ce anume poti face pentru ca timpul sa treaca cat mai repede. In acest articol poti gasi sfaturi la aceasta problema a ta.

Pasi

 1. 1

  Nu te mai uita la ceas. Indiferent cat de greu ti se pare ca trece timpul, daca te tot uiti la ceas vei inreutati situatia pentru tine si vei ajunge sa ai impresia ca timpul parca sta pa loc.

 2. 2

  Respira adanc. Acest lucru ar trebui sa te calmeze. Astfel, vei ajunge sa te simti mai relaxat. Incearca sa iti eliberezi mintea si sa uiti de timp.

 3. 3

  Invata sa meditezi. La inceput, vei avea impresia ca nu ai succes, dar, pe masura ce exersezi, vei ajunge sa nu simti cum trece timpul. Mintea ta este cea care urmareste trecerea timpului, iar meditatia inseamna sa-ti eliberezi mintea.

 4. 4

  Numara in gand sau pe degete. Incearca sa numeri pana la 100 pe degete. Dupa ce acest lucru ti se pare usor, invata sa faci calcule putin mai complexe cu ajutorul degetelor, cum ar fi adunari sau inmultiri.

 5. 5

  Deseneaza. Nu trebuie sa ai talent pentru a face acest lucru. Daca nu ai talent, incearca sa umpli patratelele de la un caiet de matematica cu diferite culori.

 6. 6

  Citeste. Chiar daca nu te dai in vant dupa lectura si nu iti place acest lucru, cauta o carte care crezi tu ca ti se potriveste sau cauta diverse articole interesant pe internet (poti cauta fie pe google sau pe wikipedia).

 7. 7

  Joaca-te pe telefonul mobil.

 8. 8

  Incearca sa visezi cu ochii deschisi. Inchipuie-ti in gand un scenariu la care ai vrea sa ai parte, sau inchipuie-ti cum ai fi ca persoana intr-un univers paralel. Incearca orice iti trece prin minte la momentul respectiv.

Previous postCum sa faci suc natural de fructe Next postCum sa faci un barbat gelos

Related Posts

Un comentariu

 1. erdei denisa
  Iul 07, 2012

  mersi mult de ajutor

  Răspunde

Posteaza un comentariu


close