Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci un ornament simplu de Craciun folosind burete – CumFacSa.ro

Cum sa faci un ornament simplu de Craciun folosind burete

Unelte articol

Sa realizezi un ornament simplu din burete nu este foarte greu, iar rezultatul este unul fermecator. Poti folosi buretele pe acre il ai in casa pentru a impacheta si transporta obiecte fragile.

Pasi

 1. 1

  Vei avea nevoie bucati de burete destul de mari ca sa poti decupa din ele forme pentru ornament, o poza, sclipici, margele, panglici, lipici, creioane sau markere, agrafe de hartie si o sforicica pentru agatat.

 2. 2

  Ia o bucata de burete. Decide-te ce forma ai vrea sa aiba, poate vrei sa ii dai forma de bradut, stea, ingeras, clopotel sau alte modele specifice pentru Craciun.

 3. 3

  Ia un marker si traseaza conturul formei direct pe burete ca sa il urmaresti in timp ce decupezi.

 4. 4

  Deseneaza aceeasi forma, insa la dimensiuni mai mici, din nou in interiorul celei originale lasand un spatiu lejer intrecele doua linii de contur.

 5. 5

  Taie forma cea mica si scoate-o din mijlocul celeilalte. Astfel vei obtine o rama de burete in forma pe care ti-ai dorit-o. Nu te grabi, e important sa faci asta incet si bine ca sa nu sfasii marginile buretelui.

 6. 6

  Ia rama din burete si decoreaz-o cu sclipici, margele, panglici etc. aseaza in spate poza si lipeste-i cu lipici marinile de rama. Poate sa fie o poza de familie, un animalut dragalas, un peisaj de iarna.

 7. 7

  Agata ornamentul in brad. Ai grija cafata fotografiei sa se vada prin rama pe care ai realizat-o.

Previous postCum sa gasesti colinde de Craciun Next postCum sa faci un kit de deschis cadourile de Craciun

Related Posts

Posteaza un comentariu


close