Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa fii carismatic? – CumFacSa.ro

Cum sa fii carismatic?

Unelte articol

Nu trebuie neaparat sa ai carisma din nastere. Poti invata cum sa fii carismatic daca incerci sa interactionezi cu alte persoane si sa ai incredere in tine.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa ii vezi pe cei din jur ca fiind egali cu tine. Trateaza pe fiecare persoana pe care o intalnesti ca o persoana foarte importanta din viata ta. Astfel, lumea te va tine minte pentru un astfel de comportament.

 2. 2

  Complimenteaza persoanele din jurul tau. Oamenii vor tine minre complimentele tale si vor tine minte ca tu ai fost acea persoana care le-a facut complimentele. In aceste situatii trebuie sa fii complet sincer cu persoanele de fata.

 3. 3

  Fii atent la lume. De exemplu, intr-un grup, fii atent la ce se vorbeste. Poti sa fii carismatic daca iei si tu parte la discutie.

 4. 4

  Fa anumite gesturi pentru a sublinia ce ai de spus. Astfel vei fi un vorbitor cat mai viu, lucru care va atrage atentia asupra ta. Pentru a oferi discursuri bune, trebuie sa pui pasiune in cuvintele pe care le spui.

 5. 5

  Fii la curent cu evenimentele din prezent. Trebuie sa stii lucrurile importante care se intampla in lume. Cunostintele te vor face sa fii cat mai increzator atunci cand porti o conversatie cu anumite persoane despre anumite teme.

Previous postCum sa fii atragatoare pentru baiatul de care iti place? Next postCum sa fii cool

Related Posts

Posteaza un comentariu


close