Cum sa fii linistit?

Unelte articol

Unii oameni par sa nu fie deranjati de nimic din ce se intampla injurul lor. Cititi urmatorii pasi pentru a afla cum sa fii o persoana cat mai calma.

Pasi

 1. 1

  Relaxeaza-te. Respira adanc apoi da tot aerul afara. Incearca sa uiti de toate lucrurile care te-au suparat sau te-au deranjat. Nu trebuie sa repari chiar totul.

 2. 2

  Nu te implica in politica. Ai dreptul la o opinie sau poti merge la vot. Dar, orice ai face, sa nu incepi sa vorbesti despre politica, mai ales cu cei din partidele adverse.

 3. 3

  Incearca sa ai grija de detaliile pe care le poti repara, restul, lasa sa functioneze de la sine. Nu poti sa controlezi toate lucrurile care se intampla in jurul tau. In mod evident, pot aparea in viata ta unele lucruri pe care nu le-ai planuit.

 4. 4

  Citeste sau asculta despre gafele altor persoane pe care le cunosti. Citeste despre viata unor persoane despre care crezi ca pot controla totul, dar care nu sunt chiar asa in viata reala (de exemplu un presedinte). Trebuie sa intelegi ca nu toata lumea este perfecta, ca oamenii mai gresesc sau mai uita anumite detalii uneori.

 5. 5

  Poti vorbi despre esecurile tale cu un prieten sau cu o persoana de incredere. Nu vorbi despre esecurile tale cu persoane despre care stii ca iti vor aminti de esecuri in viitor, cand vei avea parte de alt esec.

 6. 6

  Ia frecvent scurte pauze doar pentru a te relaxa. Cand viata pare sa te copleseasca, poti sa faci lucrurile pe care le iubesti, pentru a te relaxa. Citeste o carte, uita-te la un film sau fa o plimbare. Orice altceva care sa te distraga de la problemele tale.

Previous postCum sa fii irezistibila in fata barbatilor? Next postCum sa fii matur?

Related Posts

Posteaza un comentariu


close