Cum sa fii o femeie atragatoare?

Unelte articol

Imaginea exterioara este considerata in zilele noastre o prima impresie, si una care este de durata. Daca esti atragatoare, poti face o buna prima impresie. Poti face acest lucru daca urmaresti pasii de mai jos.

Pasi

 1. 1

  Fii atenta la atitudinea ta. Atitudinea este cel mai important lucru care face o femeie sa fie atragatoare. Fii placuta, vesela si fermecatoare. Invata sa fii amuzanta.

 2. 2

  Fii deschisa la minte. Incearca sa faci diferite activitati si sa incerci sa faci cat mai multe lucruri noi. Nu trebuie sa iti fie frica de schimbare si nici nu trebuie sa intri intr-o rutina.

 3. 3

  Zambeste. Acest lucru iti confera o aura de prietenie.

 4. 4

  Controleaza-ti emotiile. Nu este nimic gresit in a-ti arata emotiile, dar incearca sa o faci cat mai discret atunci cand esti in publi. Nu trebuie sa ajungi sa tipi de placere sau sa faci alte lucruri total nepotrivite.

 5. 5

  Stai dreapta. Acest lucru te va face sa pari mai inalta.

 6. 6

  Practica o igiena adecvata. Nu este neaparat sa te machiezi, dar este foarte important sa ai parul curat, dinti albi si pielea hidratata.

 7. 7

  Mentine-ti parul aranjat si ai grija sa nu ai firele despicate. Daca il vopsesti, nu lasa sa se vada radacinile.

 8. 8

  Poarta haine curate si ingrijite care sa vina bine pe tine. Nu trebuie sa porti haine scumpe sau in pas cu moda daca nu vrei. Trebuie sa stii ca in primul rand, trebuie sa te simti tu comfortabil in hainele pe care le porti.

Previous postCum sa fii o fata populara? Next postCum sa fii o iubita buna?

Related Posts

Posteaza un comentariu


close