Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa fii o persoana populara? – CumFacSa.ro

Cum sa fii o persoana populara?

Unelte articol

Populariteatea este un lucru mult dorit de tinerii adolescenti din zilele noastre. Pentru ei este foarte important sa fii placut, mai ales la scoala sau facultate. Poti invata cum sa devii o asemenea persoana urmarind sfaturile de mai jos.

Pasi

 1. 1

  Invata sa iti placa de tine pentru persoana care esti. Poate nu esti cea mai frumoasa fata din scoala sau cel mai bun jucator de baschet sau fotbal, dar esti special asa cum esti.

 2. 2

  Fii cat mai increzator. Daca esti arogant poti sa indepartezi persoanele de tine, pe cand daca esti increzator poti face persoanele sa fie cat mai apropiate de tine.

 3. 3

  Fii vesel cat mai des, de fiecare data cand poti. Oamenii sunt atrasi de persoanele optimiste, care au o auza pozitiva in jurul lor si care sunt mereu bine dispuse.

 4. 4

  Implica-te in diferite activitati din cadrul scolii. Oamenii nu pot sa ajunga sa te cunoasca daca nu esti implicate in nicio activitate.

 5. 5

  Fii fermecator / fermecatoare. Asculta ce au de spus alte persoane pentru a putea retine detalii minore despre fiecare.

 6. 6

  Tine minte sa fii ingrijit. Oamenii sunt atrasi de persoanele atractive. Chiar daca nu esti extraordinar de frumoasa, tot poti sa atragi atentia atunci cand esti curata si ingrijita.

Previous postCum sa fii o persoana increzatoare? Next postCum sa fii o persoana rabdatoare

Related Posts

Posteaza un comentariu


close