Cum sa fii tu insuti

Unelte articol

Pentru a fi tu insuti trebuie sa accepti persoana care esti, persoana care ai devenit pana in prezent.

Pasi

 1. 1

  Considera-te o persoana care merita sa fie cunoscuta si iubita de alte persoane din jur. In acest caz, trebuie sa inveti sa te iubesti pe tine insuti si sa ai o perere buna despre persoana ta.

 2. 2

  Trebuie sa realizezi ca opiniile si idelile tale au aceeasi insemnatate ca si ideile oricarei alte persoane. Nu lasa pe altii din jurul tau sa te abata de la ideile sau de la aciunile tale. Tu iti controlezi actiunile, nu cei din jurul tau.

 3. 3

  Evita persoanele care incearca sa te schimbe. Ei iti spun indirect ca nu esti indeajuns de bun asa cum esti, si ca esti mai bun de atata. In schimb, fa-ti prieteni care te accepta asa cum esti.

 4. 4

  Fii spontan. Nu analiza toate detallile despre tine, incepand de la imbracaminte pana la cuvintele pe care le ai de spus. Vorbeste liber, fara a planui fiecare propozitie pe care vrei sa o spui. Lasa-te purtat de val, relaxeaza-te si bucura-te de fiecare clipa.

 5. 5

  Evita sa intreci alte persoane pe care le admiri, sau pe care le consideri a-ti idoli. Nu vrei sa fii alta persoana. Este OK daca admiri o persoana pentru faptul ca are unele calitati pe care tu nu le ai. Important este sa ai o parere buna despre tine si sa incerci sa iti imbunatatesti acele calitati pe care le vezi in alte persoane si pe care tu nu le ai sau nu le stapanesti la fel de bine.

 6. 6

  Tine minte ca numeni nu este perfect. Poti sa te uiti la persoane care par increzatoare, care au multi prieteni si care par ca au totul de la viata, si poate te intrebi ce au acele persoane si nu ai tu. Dar nu stii ce parere au acele persoane de ele insesi. Concentreaza-te in schimb sa devii tu o persoana cat mai buna, si astfel iti vei imbunatati increderea de sine.

Previous postCum sa fii romantic cu prietena ta Next postCum sa fii un barbat sexy?

Related Posts

Posteaza un comentariu


close