Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa fii umil – CumFacSa.ro

Cum sa fii umil

Unelte articol

Smerenia este una dintre cele mai dorite calitati pe care ai vrea sa o aiba un prieten sau un membru al familiei. A fi smerit este o abilitate pe care, teoretic, ar putea sa o aiba toata lumea, dar lucru care nu mai este practicat in zilele noastre. Daca vrei sa fii umil, poti urma pasii de mai jos.

Pasi

 1. 1

  A fi umil nu inseamna sa fii in centrul atentiei. Nu inseamna sa te gandesti numai la tine. Gandeste-te cum ar reactiona altii din jur sau cum s-ar simti in legatura cu lucrurile pe care le faci.

 2. 2

  Evita sa fii agresiv fata de alte persoane.

 3. 3

  Tine-te de promisiuni si de obligatii. Rezolva lucrurile la timp. Fa-ti ca o prioritate lucrurile pe care trebuie sa le duci la bun sfarsit intr-un anume timp.

 4. 4

  Cauta sa fii sincer cu tine si cu persoanele din jur. Gaseste frumusetea pana si in cele mai marunte lucruri atunci cand vine vorba de familia ta si de prietenii tai. Arata celor din jur ca iti pasa.

 5. 5

  Evita lauda despre realizarile tale. Daca cineva te felicita pentru o realizare, poti sa multumesti intr-un fel politicos. Apreciaza realizarile altora si nu fi invidios.

 6. 6

  Incearca sa obtii conexiune cu ceva mai presus ca tine, fie prin traditia Crestina, fie printr-un stil de viata spiritual.

Previous postCum sa fii sexy cu prietenul tau Next postCum sa fii un bun ascultator

Related Posts

Un comentariu

 1. rebeca
  Mai 29, 2014

  Excelent

  Răspunde

Posteaza un comentariu


close