Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa fii un bun Mos Craciun – CumFacSa.ro

Cum sa fii un bun Mos Craciun

Unelte articol

Daca te imbraci in Mos Craciun pentru o petrecere de Craciun sau pentru un job de Craciun, esti norocos! Cine nu ar vrea sa se joace rolul acelui bunicut vesel? Problema este, ca tu esti ingrijorat ca nu sa fii la fel de convingator ca Kris Kringle. Nu te ingrijora! Citeste acest articol si vei afla cum trebuie sa te comporti.

Pasi

 1. 1

  Fixeaza-ti costumul. O caciula rosie, jacheta rosie, pantaloni rosii cu blana alba, o curea uriasa neagra si o pereche de ghete mari negre sunt grozave. Daca nu ai deja o barba lunga alba, nu uita de ea! Cumpara un care este cat se poate de reala.

 2. 2

  Ia atitudinea de Mos Craciun. Acest om intotdeauna zambeste. Nu ar trebuie niciodata sa te incrunti. Zambeste si razi si striga “ho-ho-ho” cat de mult posibil. Unii oameni s-ar putea simti penibil in aceasta situatie, dar avand o barba si un costum rosu pe tine oricum nu va stii nimeni ca esti tu.

 3. 3

  Daca vei interactiona cu copii, asigura-te ca joci rolul cum trebuie. Daca iti stau in poala ta, intreaba-i ce vor de Craciun. Da-le o imbratisare sau bate palma cu ei. Daca vreun copil striga ca nu esti Mos Craciun, poti sa ii spui ca asa este ca Mos Craciun este la Polul Nord ocupat cu cadourile si te-a trimis pe tin in locul lui sau sa lupto pentru tine si sa ii spui ca tu esti cu adevarat Mos Craciun sa ii dai o acadea in asa fel incat sa nu mai spuna nimic.

 4. 4

  Niciodata sa nu tipi, sau sa injuri sau sa te enervezi pe copii care vin sa stea in poala ta. E regula numarul 1 cand este Mos Craciun. Moas Craciun iubeste copii!

 5. 5

  Cumpara un saca mare rosu si umple-l cu acadele. Daca vin copii sa stea in poala ta da-le fiecaruia cate o acadea.

Previous postCum sa faci ornamente oameni de zapada din bilute de bumbac Next postCum sa gasesti un cadou de Craciun pentru tatal tau

Related Posts

Posteaza un comentariu


close