Cum sa folosesti un bideu

Unelte articol

Daca ajungi sa calatoresti prin Europa, intr-un final vei ajunge sa intalnesti bideuri in toalete. Este un bazin situat langa toaleta folosit pentru a-ti curata zona genitala dupa ce ai folosit toaleta. Daca nu stii cum anume sa folosesti un bideu, cu ajutorul acestui articol poti sa inveti acest lucru.

Pasi

 1. 1
  Publicitate

  Foloseste intai toaleta. Scopul bideului este de a te curata abia dupa ce ai folosit o toaleta.

 2. 2
  Publicitate

  Inainte de a te pun deasupra bideului, regleaza temperatura si presiunea apei. De asemenea, verifica sa vezi de unde incepe jetul de apa pentru a sti cum sa te asezi deasupra bideului.

 3. 3

  Pozitioneaza-te deasupra bideului, astfel incat jetul de apa atinge zona dorita. In functie de bideu, fie poti sa stai deasupra, fie poti sa te asezi pe el.

 4. 4

  Curata zonele anala si genitala. Foloseste-ti mainile pentru a-ti curata acele zone, ca si cum ai face un dus. In functie de preferinte, poti sa folosesti si un sapun. Ai grija sa clatesti bine zonele dupa ce te-ai spalat si cu sapun.

 5. 5

  Usuca-ti pielea. Fie poti folosi prosoapele de hartie din baie, fie poti sa te usuci de la jetul de aer din bideu (daca este prevazut cu asa ceva).

 6. 6

  Clateste bideul dupa ce l-ai folosit.

 7. 7

  Dupa ce ai terminat toa atreaba, spala-te bine pe maini, ca si cum ai face dupa ce folosesti o toaleta normala.

Previous postCum sa folosesti Twitter Next postCum sa folosesti un prezervativ

Related Posts

Posteaza un comentariu


8 + five =

close
cam newton jersey cam newton youth jersey cam newton jersey cheap cam newton jersey for sale luke kuechly jersey luke kuechly pro bowl jersey luke kuechly womens jersey luke kuechly authentic jersey Tom Brady Jersey Julian Edelman Jersey Rob Gronkowski Jersey Jordan Devey Jersey Jordan Richards Jersey Julian Edelman Jersey Kevin Faulk Jersey