Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa folosesti un bideu – CumFacSa.ro

Cum sa folosesti un bideu

Unelte articol

Daca ajungi sa calatoresti prin Europa, intr-un final vei ajunge sa intalnesti bideuri in toalete. Este un bazin situat langa toaleta folosit pentru a-ti curata zona genitala dupa ce ai folosit toaleta. Daca nu stii cum anume sa folosesti un bideu, cu ajutorul acestui articol poti sa inveti acest lucru.

Pasi

 1. 1

  Foloseste intai toaleta. Scopul bideului este de a te curata abia dupa ce ai folosit o toaleta.

 2. 2

  Inainte de a te pun deasupra bideului, regleaza temperatura si presiunea apei. De asemenea, verifica sa vezi de unde incepe jetul de apa pentru a sti cum sa te asezi deasupra bideului.

 3. 3

  Pozitioneaza-te deasupra bideului, astfel incat jetul de apa atinge zona dorita. In functie de bideu, fie poti sa stai deasupra, fie poti sa te asezi pe el.

 4. 4

  Curata zonele anala si genitala. Foloseste-ti mainile pentru a-ti curata acele zone, ca si cum ai face un dus. In functie de preferinte, poti sa folosesti si un sapun. Ai grija sa clatesti bine zonele dupa ce te-ai spalat si cu sapun.

 5. 5

  Usuca-ti pielea. Fie poti folosi prosoapele de hartie din baie, fie poti sa te usuci de la jetul de aer din bideu (daca este prevazut cu asa ceva).

 6. 6

  Clateste bideul dupa ce l-ai folosit.

 7. 7

  Dupa ce ai terminat toa atreaba, spala-te bine pe maini, ca si cum ai face dupa ce folosesti o toaleta normala.

Previous postCum sa folosesti Twitter Next postCum sa folosesti un prezervativ

Related Posts

Posteaza un comentariu


close