Cum sa gandesti ca un geniu

Unelte articol

Persoanele care sunt considerate a fi genii aveau o gandire aparte si puteau sa gandeasca diferit fata de marea majoritate a lumii, putand sa faca diferite conexiuni pe care oamenii de rand nu le puteau face. Bazandu-ne pe acest model, acest articol iti arata cateva modalitati prin care iti poti imbunatati felul de a gandi.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa iti placa sa inveti si sa descoperi lucruri noi. Daca vrei sa ajungi sa gandesti ca un geniu, gaseste o materie care iti place si incepe sa descoperi cat mai mult despre acea materie sau despre acel subiect. Invata sa te auto educi. Exista multe resurse pe internet cu ajutorul carora iti poti imbogati semnificativ cunostintele.

 2. 2

  Poti sa incepi proiecte ambitioase si sa le vizualizezi de la inceput pana la final. Creaza oportunitati pentru tine pentru a descoperi lucruri noi.

 3. 3

  Invata sa imbratisezi schimbarea, incertitudinea si indoiala. Pe baza acestor lucruri s-au realizat multe inventii. Nu trebuie sa iti fie frica sa pui la indolaia cunostintele conventionale : geniile sunt acele persoane care rescriu acele conventii.

 4. 4

  Fii prolific. Gandeste-te ca lucrurile in cantitati mai mari sunt mai bune decat cele cu o calitate mai mare. Pentru a face munca bune, trebuie sa muncesti din greu in domeniu. Astfel iti vei mari sansele de succes si va insemna ca vei avea mai multa experienta practica la final. Exista o zicala ca, pentru a deveni un expert in orice materie, trebuie sa ai in practica cel putin 10.000 de ore in acea materie.

 5. 5

  Incearca sa gandesti diferit. Fiecare geniu este diferit de fiecare individ din jurul sau.

Previous postCum sa fumezi o tigara Next postCum sa gasesti subiecte de discutii cu prietenul tau

Related Posts

Posteaza un comentariu


close