Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa gasesti un loc de munca in alta tara – CumFacSa.ro

Cum sa gasesti un loc de munca in alta tara

Unelte articol

Forta de munca globala a devenit din ce in ce mai competitiva. Cand vrei sa mergi sa lucrezi peste hotare trebuie sa iei in considerare costurile locale de a trai .In articolul urmator o sa gasiti pasii ajutatori pentru a gasi un loc de munca intr-o tara straina.

Pasi

 1. 1

  Pune anumite intrebari pe plan local. Afla daca poti sa pleci in strainatate cu firma la care lucrezi momentan. Daca lucrezi la o firma cu deschidere globala precum Microsoft, oracle, Apple, Motorola, Unilever, CocaCola, Mcdonalds, KFS, etc. , cauta sa vezi ce posturi sunt deschise in alte tari . Dupa ce gasesti un job care sa te intereseze mergi la departamentul de resurse umane si intreaba ce trebuie sa faci pentru a obtine acea slujba.

 2. 2

  Cauta pe internet . Pentru a gasi un loc de munca in tara in care vrei sa pleci o sa trebuiasca sa faci cautari masive pe internet.

 3. 3

  Ia in considerare cat de bine stii sa vorbesti limba respectiva. Sa ai un document care atesta faptul ca stii sa vorbesti la un nivel inalt limba tarii in care vrei sa te muti.

 4. 4

  Sa ai documentele necesare .Pregateste viza de munca daca ai nevoie de asa ceva pentru tara in care vrei sa lucrezi.

 5. 5

  Trebuie sa mentii o mentalitate cat mai deschisa pentru ca la inceput nu o sa gasesti slujba perfecta si pe langa asta o sa te lovesti de diferentele culturale . Pentru a reusi trebuie sa fii aventuros si sa fii dispus sa risti putin .

 6. 6

  Ajuta-ti familia ca sa se acomodeze. Va trebui sa discuti cu familia ta si sa le faci sa inteleaga beneficiile pe care o sa le aveti. Copii de obicei necesita cel mai mare sprijin pentru ca la inceput o sa fie putini speriati de situatie dar cu timpul ei o sa se adapteze cel mai bine .

 7. 7

  Fii un anteprenor. Priveste partea buna, iti poti deschide o afacere in tara respectiva prin a oferi serviciul tau tarii respective. De exemplu: poti fi un instructor de dans, poti deschide un club sau sa deschizi un magazin de flori.

 8. 8

  Asteapta-te sa investesti bani si timp pentru aceasta mutare. Majoritatea firmelor prefera sa angajeze oameni care traiesc in tara respectiva deci pentru a avea un avantaj in plus sa ti se ofere tie slujba, va trebui sa investesti ceva bani si timp in tara respectiva.

Previous postCum sa hranesti un cameleon Next postCum sa folosesti banda adeziva pentru a-ti corecta pozitia corpului

Related Posts

Posteaza un comentariu


close