Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa-i impartasesti familiei tale o problema – CumFacSa.ro

Cum sa-i impartasesti familiei tale o problema

Unelte articol

Atunci cand problemele te coplesesc si nu mai stii ce sa faci, ajungi la concluzia ca trebuie sa-i spui familiei. Cu siguranta impreuna veti gasi o solutie si te vei simti mai bine. Iata cateva sfaturi pentru a gasi o modalitate de a te confesa familiei:

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa stii ca cei dragi vor fi alaturi de tine indiferent de problemele prin care treci. Nu trebuie sa tii secrete doar pentru ca cineva se va supara sau va reactiona urat. Cu siguranta vor intelege la un moment dat si te vor ajuta.

 2. 2

  Poti sa le spui ce simti la momentul cinei, cand sunteti toti adunati la masa sau beti un ceai.

 3. 3

  Fii pregatiti pentru feedback. Odata ce le spui alor tai problema, asteapta-te sa primesti reactii imediate, care nu vor fi neaparat pozitive.

 4. 4

  Se poate intampla sa tipe la tine, sa se enerveze sau sa se supere. Totul depinde de gravitatea si de natura problemei pe care o impartasesti. Atunci incearca sa le explici punctul tau de vedere, pentru ca ei sa inteleaga motivele tale.

 5. 5

  Discutati posibile solutii. Asculta parerea fiecaruia si ia-o in considerare, pentru a gasi cea mai buna solutie.

 6. 6

  Chiar daca nu te pot ajuta in niciun fel cu problema ta, macar vor fi alaturi de tine si te vor sprijini in orice decizie. Familia este cel mai important lucru in viata si ea va fi alaturi de tine, indiferent de perioada prin care treci.

Previous postCum sa-ti ajuti copiii sa se dezvolte din punct de vedere social Next postCum sa zbori spre cascada Niagara

Related Posts

Posteaza un comentariu


close