Cum sa inveti sa canti

Unelte articol

Pentru a ajunge sa canti frumos, trebuie sa exersezi in fiecare zi. Daca nu poti lua lectii de canto, atunci poti invata si de acasa cum poti canta.

Pasi

 1. 1

  Fa exercitii de respirat.

 2. 2

  Inregistreaza-te pentru a-ti da seama daca canti indeajuns de aproape de microfon si daca vocea ta se aude destul de tare. Astfel, vei putea sa observi eventualele greseli si le vei putea corecta.

 3. 3

  Incearca sa respiri corect pentru a evita hiperventilatia (cand inspiri prea mult oxigen. Daca patesti sa te hiperventilezi, respira intr-o punga de hartie pentru a inhala destul dioxid de carbon pentru a te calma si pentru a-ti reveni.

 4. 4

  Exerseaza in fiecare zi. Sigur vei avea nevoie de acest lucru. Daca nu poti sa canti normal, poti doar sa fredonezi pe melodiile preferate.

 5. 5

  Nu-ti implica muschii gatului in cantat. Acest lucru iti poate face gatul sa fie obosit si vei ajunge sa ai dureri de gat si de cap.

 6. 6

  Evita sa canti pe nas. Poti folosi putin din tonurile nazale, dar nu prea mult.

 7. 7

  Incearca sa faci rost de un profesor bun, sau de o persoana care poate sa te invete, sau macar sa iti dea cateva sfaturi.

 8. 8

  Pentru a-ti forma incredere de sine, poti intotdeauna sa iti urci melodiile pe care le-ai cantat pe youtube.

 9. 9

  Pentru a fi obisnuit cu multimea, poti sa participi la cateva competitii locale. Astfel, vei putea sa iti faci si o impresie proprie despre priceperea ta.

Previous postCum sa ingrijesti pestii aurii Next postCum sa inveti sa citesti rapid

Related Posts

Posteaza un comentariu


close