Cum sa iti dai demisia elegant

Unelte articol

Daca vrei sa iti schimbi cariera sau vrei sa iti schimbi locul de munca si trebuie sa renunti la locul de munca initial, atunci trebuie sa demisionezi intr-un mod cat mai elegant, pentru a nu lasa o impresie proasta.

Pasi

 1. 1

  Tine acest lucru pentru tine. Odata ce ai ajuns la o anumita decizie, nu trebuie sa spui la toata lumea acest lucru.

 2. 2

  Planuieste-ti din timp sa oferi aceasta instiintare sefului tau. Spune-i acest lucru cu cel putin doua saptamani in avans, pentru ca seful tau sa poata sa umple din timp postul pe care il iasi vacant.

 3. 3

  Cere-i sefului tau sa iti faca o programare pentru a discuta despre un lucru important.

 4. 4

  Atunci cand te intalnesti cu seful tau, fii pregatit sa ii prezinti demisia ta, fiind cat mai direct si cat mai politicos. Pentru a te pregati, poti sa repeti conversatia acasa, in oglinda de cateva ori.

 5. 5

  Fii pregatit sa discuti cu seful tau si sa ii raspunzi la eventualele intrebari pe care le-ar putea avea legate de demisia ta si de aceasta decizie a ta. Atunci cand porti acea discutie cu seful tau trebuie sa fii cat mai politicos.

 6. 6

  Trebuie sa fii cat mai diplomat si sa nu dai vina pe nimeni pentru plecarea ta din firma.

 7. 7

  La finalul discutiei, ia-ti la revedere intr-un mod cat mai politicos, multumindu-i pentru oportunitatea pe care ti-a dat-o atunci cand ti-a oferit un loc de munca in firma.

Previous postCum sa iti albesti dintii cu bicarbonat de sodiu Next postCum sa iti pui pierce-uri mai mari in ureche

Related Posts

Posteaza un comentariu


close