Cum sa iti dai seama daca o persoana te minte

Unelte articol

Publicitate

Trebuie sa inveti sa fii atent la expresiile faciale si la comportamentul persoanei cu care vorbesti pentru a-ti da seama daca aceasta minte sau spune adevarul.

Pasi

 1. 1

  Cauta dupa microexpresii faciale. Acestea pot aparea pe fata persoanei pentru o fractiune de secunda. Atunci cand o persoana minte, microexpresiile faciale o pot da de gol : daca inghite in sec, daca ridica din sprancene, daca priveste in alta parte pentru o fractiune de secunda.

 2. 2

  Uita dupa urme de transpiratie. Persoanele care mint tind sa transpire mai mult decat atunci cand spun adevarul.

 3. 3

  Fii atent la miscarea ochilor. Atunci cand o persoana spune adevarul, sau cand incearca sa isi aminteasca anumite detalii, ochii se misca de obicei in partea dreapta a persoanei. Atunci cand mint, ochii se misca de obicei in partea stanga.

 4. 4
  Publicitate

  Fii atent la gat. O persoana care minte va incerca de multe ori sa isi lubrifieze gatul, inghitind in sec.

 5. 5

  Fii atent la maini sau picioare. Atunci cand minte, poate sa stea cu pumnii incordati, sau sa-si atinga fata cu mainile.

 6. 6

  Fii atent la voce. O persoana care minte poate sa isi piarda tonul normal al vocii, si sa vorbeasca pentru o fractiune de secunda cu un glas mai pitigaiat.

 7. 7

  Priveste persoana cu care vorbesti drept in ochi. Daca minte, atunci va incepe sa se simta incomod.

 8. 8

  Daca ai putina rabdare, poti incerca si un mic joc. Atunci cand ai impresia ca o persoana te minte, pune-o sa iti continue ce are de spus si incearca sa ceri cat mai multe detalii.

Previous postCum sa inchei o relatie manipulativa Next postCum sa iti gasesti motivatie sa iti faci temele

Related Posts

Posteaza un comentariu


5 + six =

close
cam newton jersey cam newton youth jersey cam newton jersey cheap cam newton jersey for sale luke kuechly jersey luke kuechly pro bowl jersey luke kuechly womens jersey luke kuechly authentic jersey Tom Brady Jersey Julian Edelman Jersey Rob Gronkowski Jersey Jordan Devey Jersey Jordan Richards Jersey Julian Edelman Jersey Kevin Faulk Jersey