Cum sa iti dai seama daca o persoana te minte

Unelte articol

Trebuie sa inveti sa fii atent la expresiile faciale si la comportamentul persoanei cu care vorbesti pentru a-ti da seama daca aceasta minte sau spune adevarul.

Pasi

 1. 1

  Cauta dupa microexpresii faciale. Acestea pot aparea pe fata persoanei pentru o fractiune de secunda. Atunci cand o persoana minte, microexpresiile faciale o pot da de gol : daca inghite in sec, daca ridica din sprancene, daca priveste in alta parte pentru o fractiune de secunda.

 2. 2

  Uita dupa urme de transpiratie. Persoanele care mint tind sa transpire mai mult decat atunci cand spun adevarul.

 3. 3

  Fii atent la miscarea ochilor. Atunci cand o persoana spune adevarul, sau cand incearca sa isi aminteasca anumite detalii, ochii se misca de obicei in partea dreapta a persoanei. Atunci cand mint, ochii se misca de obicei in partea stanga.

 4. 4

  Fii atent la gat. O persoana care minte va incerca de multe ori sa isi lubrifieze gatul, inghitind in sec.

 5. 5

  Fii atent la maini sau picioare. Atunci cand minte, poate sa stea cu pumnii incordati, sau sa-si atinga fata cu mainile.

 6. 6

  Fii atent la voce. O persoana care minte poate sa isi piarda tonul normal al vocii, si sa vorbeasca pentru o fractiune de secunda cu un glas mai pitigaiat.

 7. 7

  Priveste persoana cu care vorbesti drept in ochi. Daca minte, atunci va incepe sa se simta incomod.

 8. 8

  Daca ai putina rabdare, poti incerca si un mic joc. Atunci cand ai impresia ca o persoana te minte, pune-o sa iti continue ce are de spus si incearca sa ceri cat mai multe detalii.

Previous postCum sa inchei o relatie manipulativa Next postCum sa iti gasesti motivatie sa iti faci temele

Related Posts

Posteaza un comentariu


close