Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti descoperi propria persoana – CumFacSa.ro

Cum sa iti descoperi propria persoana

Unelte articol

A te regasi poate fi o experienta edificatoare, cu toate ca nu este un lucru simplu sa inveti sa te regasesti. Primul pas este intotdeauna mai greu, dar dupa aceea, lucrurile vor decurge mult mai calm.

Pasi

 1. 1

  Creaza-ti o cronologie proprie. Scrie pe o foaie de hartie golurile pe care le-ai indeplinit si cele pe care le mai ai de indeplinit.

 2. 2

  Pregateste-te sa o iei de la inceput. Dezvolta-ti propria conduita morala si tine-te de ea. Incearca sa renunti la viciile din viata ta. Acest lucru poate insemna o perioada de reabilitare pentru unele persoane, dar, daca nu fac acest efort, nu vor reusi sa scape de vicii.

 3. 3

  Renunta la nevoia de a fi iubit si accepta faptul ca unele persoane tot nu pot sa te suporta. Tot ce este important este sa nu tii cont de cum te vad alte persoane si ce parere au acele persoane de tine. Important este sa ajungi sa ai tu o perere buna despre persoana ta.

 4. 4

  Invata sa te bazezi pe tine. Daca nu ai o baza solida in ceea ce priveste sentimentul de sine, vei fi tentat sa asculti ce au de spus alte persoane. Astfel, nu vei putea sa iei decizii de unul singur.

 5. 5

  Gandeste-te la o posibila cariera.

 6. 6

  Scufunda-te putin in singuratate. Ofera-ti atat timp cat si spatiu pentru a de indeparta de asteptari, conversatii, zgomot si de presiunea din viata ta. Acorda-ti zilnic un astfel de timp pe care sa il petreci de unul singur intr-un mediu linistit.

 7. 7

  Fa lucruri pe care ti-ai dorit intotdeauna sa le faci. Calatoreste, picteaza, citeste, ia cina cu familia. Fa acum lucrurile pe care ti le-ai propus in trecut sa le faci. Nu amana.

 8. 8

  In final trebuie sa ajuti si pe persoanele din jurul tau. Cea mai buna cale de a te regasit este aceea prin care ii ajuti pe cei din jurul tau. Trebuie sa faci aceste lucruri din suflet si sa nu astepti nimic in schimb.

Previous postCum sa iti dai seama daca un ou este stricat Next postCum sa iti desfunzi urechea

Related Posts

Posteaza un comentariu


close