Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa meditezi – CumFacSa.ro

Cum sa meditezi

Unelte articol

Meditatia este o disciplina mentala in care cineva poate sa ajunga mai departe decat o stare profunda de relaxare sau o stare a gradului de constientizare. Atunci cand meditezi, trebuie sa iti eliberezi mintea de toate gandurile. Pe masura ce ajungei sa faci progrese, vei observa ca iti va fi mai usor sa meditezi in orice conditii. Pentru a afla mai multe despre meditatie, citeste acest articol.

Pasi

 1. 1

  Fa-ti timp pentru a medita. Efectele meditatie se pot observa atunci cand ajungi sa faci acest lucru in mod constant. Unele persoane ajung sa observe progrese daca mediteaza doar 5 minute pe zi, pe cand alte persoane observa beneficiile meditatiei doar daca fac acest lucru pentru un timp mai indelungat. Totul depinde de fiecare persoana in parte si de mentalitatea acesteia.

 2. 2

  Gaseset-ti sau creaza-ti un mediu linistit si relaxant pentru a medita. Acest lucru este foarte important, mai ales atunci cand esti la inceput. Asa ca. poti sa inchizi televizorul, calculatorul, muzica si alte aparate din casa care fac zgomot.

 3. 3

  Aseaza-te pe o suprafata plata. Lucrul cel mai important este sa iti mentii spatele drept, deoarece acest lucru te va ajuta mai incolo cu respiratia. Relaxeaza-ti bratele si picioarele. Nu trebuie sa le tii intr-o pozitie anume, atata timp cat nu te incomodeaza cu echilibrul trunchiului.

 4. 4

  Incearca sa fii complet relaxat. Cauta lucruri la tine care nu sutn relaxate si incearca sa le relaxezi. Vei observa ca nu poti sa ajungi sa te relaxezi de tot pana cand nu iti gasesti o pozitie optima. Odata ce ti-ai gasit acea pozitie, vei ajunge sa devii relaxat complet.

 5. 5

  Incearca sa te concentrezi apoi doar asupra respiratiei. Asculta-ti respiratia, urmareste-ti respiratia, dar nu incerca sa judeci felul cum respiri. Incearca apoi sa iti scoti din minte acel sunt pe care il faci atunci cand respiri.

 6. 6

  Fa-ti liniste in minte. Odata ce ai reusit sa iti antrenezi mintea sa se concentreze doar asupra unui singur lucru (respiratia), urmatorul pas este sa reusesti sa iti faci mintea sa nu se mai gandeasca la nimic. Acest lucru necesita o foarte mare disciplina, dar acesta este varful meditatiei.

Previous postCum sa maximizezi viteza conexiunii la internet Next postCum sa mentii o conversatie cu o fata

Related Posts

Posteaza un comentariu


close