Cum sa minti

Unelte articol

Minciunile sunt de diferite feluri iar uneori, le folosim pentru a nu rani pe cineva, sau pentru a ne proteja de unele actiuni despre care nu dorim sa afle cei din jur. In acest articol puteti afla cum puteti spune o minciuna fara a fi prins.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa fii impacat cu gandul ca minti. A fi un bun mincinos inseamna ca ai trecut de lucrurile morale sau de credinta si justifici faptul ca minciuna este necesara in situatia ta. Indiferent de motiv, pentru a spune o minciuna buna, trebuie sa ajungi sa ai un echilibru interior foarte bun, trebuie ca tu sa crezi ca fapta pe care o faci este justificata.

 2. 2

  Trebuie sa iei in considerare si faptul ca poti fi prins. Asa ca, inainte sa incepi sa spui o minciuna, gandeste-te care ar putea sa fie sansele ca tu sa fii prins. Doar tu poti sa gasesti raspunsul la aceasta intrebare.

 3. 3

  Odata ce te-ai decis sa minti, trebuie sa fii cu o alternativa plauzibila, sau cu o poveste destul de plauzibila pentru ca persoana pe care o minti sa te poata credea. Asa ca, trebuie sa stii ce vei spune, si sa incerci sa ai raspunsurile la eventualele intrebari care ti le va pune persoana respectiva.

 4. 4

  Foloseste-ti imaginatia. In mintea ta, ceea ce spui trebuie sa fie adevarat. Asa ca, cu cat vor parea cat mai adevarate pentru tine lucrurile pe care le spui, cu atat vei ajunge sa spui acele lucruri cu o mai mare usurinta. Poti exersa in fata oglinzii. Fii atent la expresiile tale faciale.

 5. 5

  Incorporeaza in minciuna ta lucruri marunte, detaliate. Aceste lucruri marunte pot fi cele care fac diferenta. Adauga diverse detalii la cele intamplate pentru a face acel eveniment despre care povestesti sa para cat mai real si pentru a-ti face povestea cat mai credibila.

 6. 6

  Priveste in ochi persoana cu care vorbesti. Nu te uita pe pereti, dar nici nu te holba in ochii persoanei. Trebuie sa te comporti ca si cum ai purta o conversatie normala. Trebuie sa fii relaxat, nu trebuie sa te agiti. Evita ticurile nervoase (cum ar fi sa iti treci mana prin par, sa te scarpini pe podul palmei, sa iti sufleci manecile)

 7. 7

  Avand in vedere faptul ca nu este un lucru chiar asa de grav daca ii minti pe cei din jur (depinde de minciuna), trebuie sa stii si cand nu trebuie sa minti. Aceste situatii sunt acelea cand te prezinti la un interviu, cand vorbesti cu un medic sau cu un avocat (in aceasta situatie este vorba fie de sanatatea ta, fie de viitorul tau), nu ar trebui sa minti lumea pentru a face frauda, nu ar trebui sa spui minciuni membrilor familiei tale si nici pentru a acoperi fapta altcuiva.

Previous postCum sa mergi pe tocuri inalte Next postCum sa mixezi

Related Posts

Posteaza un comentariu


close